Van olyan akit átvert már a KÉK KÖLCSÖN nevű hitelközvetitő? Engem nagyon durván, bővebben lent.
Figyelt kérdés
Senki ne hivja fel a számot,06 90...kezdődik,a vonal végén lévő hölgy mindenre hatszor rákérdez,igy 33 percért kereken 20 427 ft-ot számláztak!!!!!Amikor visszahivtam az infóért egy másik nő még válaszolni sem tudott.Volt pofája azt mondani,hogy őt csak úgy ide ültették,ő nem tud semmilyen felvilágositást adni....Vigyázzatok nagyon!!!!2011. jan. 14. 19:09
11/31 anonim válasza:
Nyugodtan indíthatsz jogi eljárást az ügyben!
Az oldal egyértelműen félrevezető tartalommal bír, az emelt díjas telefonszámokhoz jól láthatóan fel kell tüntetni a hívás díját, de itt szó sincs erről.
12/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Igen,de merre induljak el?A tudakozó nem tudja megmondani,hogy kié a szám...Végül is nem csak rólam van szó,hanem lehet sokakról pl naponta...Az én telefonvonalamat valószinűleg lefogják tiltani,mert ezt én két gyerek mellett kifizetni nem tudom.Karácsonyra kaptam,és ennek ennyi volt.A sok okos hozzászóló már a tanácsot megadták:..minek hivtam?!Mert sza@ban vagyok azért.és nem láttam,hogy mi van a lap legvégén.
2011. jan. 14. 21:19
13/31 melcsiboszi válasza:
Jó reggelt, Magyarországon vagyunk...
14/31 anonim válasza:
Hát bejelentheted a PSZÁF-nál, mert valószínűleg jogosulatlan pénzügyi tevékenységet folytatnak, meg a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen.
15/31 anonim válasza:
Kössz hogy mondod szereztél egy vicces pillanatot nekem de ne agódj eleve nem hívnék ilyen hülyeséget fel. Látszik rajta hogy átverés de teljesen törvényes kiirja nem ők a hitelezők kiirja a hívásdíjat reklamálhatsz a pszáf-nél ha szerencséd van talán megszüntetik az oldalt persze ujra megnyitják máshol. de ha hitelre van szükséged máskor inkább sprólosz és kezd azzal előfizetéses telefon helyet egy kártyásra váltasz feltöltöd max 3000ft-tal és nem csinálsz magadnak 20000ft-os számlát ha már egyszer ilyen butuska vagy!
16/31 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy ezek nincsenek Magyarországon bejegyezve, mint cég. Továbbá nem pénzügyi tevékenységet folytatnak csupán "információt adnak"! Sajnos az ehhez hasonló átverések ellen egy személy nem igazán tud eljárást indítani, szerintem a médiához kellene fordulnod, hadd oknyomozzanak az ügyben!
17/31 anonim válasza:
"Aki ennyire hülye nem megérdemli? Több ilyen kéne." Bocs,de nem minden 90-es szám kamu.Még az interneten sem.Ezért nem kell a kérdezőt lehülyézni, egy kidobónak meg pláne.Átverték,ennyi.Nem ő az első,se nem az utolsó.Hogy itt a net mellett mindenki olyan okos!
18/31 anonim válasza:
Én felhívtam őket , és elmondta egy csajszi, hogy mi van rajta, és mit csinálna velem. Vagy az nem ez a 0690 -es szám volt? xD
20/31 Barby 110 válasza:
Igen!!!!Van olyan,hogy az ember kerül ilyen helyzetben,és elhiheted nekem kedves válaszadó,hogy olyankor az ember nem nem nézeget.Én így jártam.Nagyon jól fizető munkahelyem megszűnt,pár hónapig elvoltam a félrerakott pénzből,de utána nem volt mihez nyúlni,munkahely még nem volt,a csekkek jöttek.Utána érdeklődtem,de munkanélkülinek nem adnak hitelt.Rákerestem a neten,ezt dobta ki,minden elérhetőség,minden információ nélkül.Nem volt sem percdíj,sem ez a szöveg,hogy nem ők a hitelezők.Valószínű,ez sokkal később lett közzétéve.Én az egyik társasági portálon találtam rá,azaz a reklámok között.Felhívtam őket,és ugyan ezt csinálták velem is.Miután szóltam a nőnek,hogy ne kérdezzen annyiszor vissza,ő ugyan úgy tett,de jó feltételeket,kedvező kamatot mondott,ami pillanatnyi megoldásnak tűnt.Az én,azaz anyukám telefonján lett 16000ft a számla.Azt mindenki tudja,hogy a 90 es emelt díjas,de maximum 250 ft szokott lenni egy ilyen hívás.Nem hülyézni kell,meg okoskodni.Ha tanácsot nem tudsz adni,ne kommentálj,örülj annak,hogy te nem kerültél ilyen helyzetbe,mert te nem vagy HÜLYE!!!!!Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!