Van olyan akit átvert már a KÉK KÖLCSÖN nevű hitelközvetitő? Engem nagyon durván, bővebben lent.
Figyelt kérdés
Senki ne hivja fel a számot,06 90...kezdődik,a vonal végén lévő hölgy mindenre hatszor rákérdez,igy 33 percért kereken 20 427 ft-ot számláztak!!!!!Amikor visszahivtam az infóért egy másik nő még válaszolni sem tudott.Volt pofája azt mondani,hogy őt csak úgy ide ültették,ő nem tud semmilyen felvilágositást adni....Vigyázzatok nagyon!!!!2011. jan. 14. 19:09
21/31 anonim válasza:
Én írtam hogy nem kell valakit lehülyézni ha átverték,mert nem minden 90-es szám kamu.Viszont ha valakinek hitelt ajánlanak fel úgy hogy nincs munkája,annak azért nem szabadna bedőlni.Ilyen nincs.Meg hitel ügyben amúgy sem lehet valódi a 90-es szám.
22/31 anonim válasza:
Én ma hívtam fel 2,25 perc után levolt 4 ezer ft ot a kártyámről és nő össze vissza beszélt ez idő alatt!Felháborító amit művelnek az emberekkel!A válaszolóknak annyit üzenek hogy nem hülye az aki felhívja mivel nemtudhattuk előre mivel jár!Ha te lennél a mi helyünkben és ilyet olvasol felhívnád te is gyes melett 2 gyerekkel megélni nehéz!Kívülállóknak könnyű hozzászólni lehülyézni a másikat,spórolj válts kártyásra bla bla bele sem látsz a helyzetbe hogy vajon miért lehet előfizetéses telefonja valkainek vajon azért mert kártyásra nem volt pénz nembaj?????????jó hogy ti gazdagok vagytok és nem hívtok iylet örüljetek neki!Egyébként annak a hölygnek aki a 0690 es telefont felvette üzenem hogy egy gerinctelen szemét idióta nő a jó isten szomorítsa meg az életét örökre!az ember a kisgyereke miatt hívja fel hogy segítsen tudjon mit adni a szülő a szájába ő pedig elveszi a lopással csalással!Az ilyen embereket megkínoznám és lecsuknám örökre!
23/31 anonim válasza:
Neked nem volt fura, hogy emelt díjas a telefon amit hívtál?
Mi is hitelügyintéző irodát üzemeltetünk, de 0690 es kezdetű számunk még sose volt......
24/31 anonim válasza:
Bocs 14:20 -as,de két gyereket nem hitelből kell nevelni. Arra nem lehet alapozni. És mielőtt rám förmednél nekem is van kettő, de még soha nem vettem fel hitelt, főleg nem 90 -es számról. Amúgy igen érdekesen fogalmaztad meg a mondandódat...
25/31 anonim válasza:
Örülök hogy te gazdag vagy!ez van te sem fogalmaztad meg különben a te mondókádat!Ennyih
26/31 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:08
Akinek van felesleges kidobandó 4000ft-ja 2 percért, az inkább ne szóljon semmit! Amúgy gondolom nem tartottak a fejedhez pisztolyt, hogy hívd fel őket, saját akaratodból tetted, nem?? Egy kisiskolás gyereknek ha elmagyarázod, hogy 0690-es telefonszámokat ne hívogasson, mert drága, még ő is megérti...
Mindenki tudja, hogy ezek mind emelt díjas telefonszámok, aminek a díja 300ft-nál kezdődik és határ a csillagos ég.
27/31 anonim válasza:
Hát én azt mondom,hogy ami igaz az igaz!ha van két gyermeked,vagy több,vagy egyszerűen nincs munka helyed és nincs mit enni,akkor nem gondolkozol,csak cselekszel,és a túlélés az ami vezérel,mint ahogy sajnos engem is.ha le hülyéztek valakit,az mihez vezet?biztos te is csináltál olyat amit ő nem tenne.ez egy ilyen mocskos népsanyargató ország!én sem tudtam semmit a 06 90es számok ról,csak azt hogy emelt díjasak,de eddig csak max 280ft-ssal találkoztam.625ft-ssel nem.majdnem én is felhívtam,még jó hogy véletlenül ide tévedtem.lehet holnap megcsörgetem,és elküldöm az anyjába.És mi történik az után hogy ha a beszélgetés lezajlott?gondolom semmi......
28/31 anonim válasza:
Csak ezért nehogy felhívd. Van hogy már a kapcsolási díj több ezer forint. Értelmetlen, ők ebből élnek.
29/31 anonim válasza:
12:25 nem vitatkozok,csak annyit kívánok soha ne kerülj a helyzetembe!ennyih
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!