Feljelenthetnek azért mert feltettem az iskolámat jófogásra?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt feltettem viccből az iskolámat jófogásra de ez kitudódott és félek hogy feljelent az igazgató. Lehet ebből baj?tegnap 21:23
2/11 anonim válasza:
Kamu, amúgy, mert bármit nem fogad be a honlapjuk.
3/11 A kérdező kommentje:
Simán elfogadta, mondjuk fizettem érte 2000 forintot mert ingatlan. De mi jogon jelenthetnének fel bővebben?
tegnap 21:28
4/11 anonim válasza:
Ha mint ingatlant meghirdeted a jofogáson, nagyon megütöd a bokádat.
Álmodj szellemesebbet, mert ez ostoba kamu.
5/11 anonim válasza:
Megtévesztés, csalás.
A jofogas.hu is beperelhet hitelrontás miatt.
Ha nem kamu, várd az eljárást, hamarosan kopogtatnak.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát jó biztos ami biztos letöröltem de remélem nem lesz ebből bajom csak szórakozásból csináltam
tegnap 21:42
7/11 Fsms válasza:
Büntető trv alá esik. Érdemes lenne gondolkodni előtte.
9/11 anonim válasza:
Az igazgató lennék, akkor nagyot derültem volna rajta, aztán kezem volna az eltávolítását. Még a hülye is látja, hogy csak tréfa volt.
10/11 anonim válasza:
Persze, nem ertem azokat, akik itt a kerdezot ki kialltjak mindenfele csalonak karorvendve.
Kerdezo szerintem nincs 18, es poenkodott. Szerintem Ti kb annyira megkeseredett emberek lehettek hogy sokkal nagyobb bunotok is van egy mint egy kis trefa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!