Feljelenthetem azért egy hozzátartozómat mert megnézte a facebook levelezésemet?
Nyugodtan feljelentheted. Bár kérdés hogyan tudod bizonyítani hogy megnézte, mert a bűnösséget kell bizonyítani s mindaddig ártatlannak tekintendő a vádlott.
Bár ilyennel alapból röhögve elküldenének a rendőrségről.
Régen az "ilyesmit" családon belül egy kiabálással rendeztük... úristen feljelentenéd egy hozzátartozódat ezért???
Egyébként polgári peres úton jelentheted fel tudtommal levéltitok megsértése körébe tartozik, sérelemdíj fizettethető az illetővel, nyílván pár hónap pereskedés után általában ez néhány tízezer forint, fontos ügyekben (közéleti személyek, celebek, politikusok, nagy beosztású emberek stb)néha százezrekben is mérhető.
Az élettársamról van szó. Meglátta, hogy rendszeresen levelezek egy női kollégámmal (férfi vagyok). Szerintem ez magánügy, ráadásul nem is talált semmi megcsalásra utalót.
Nem hagyhatom annyiban ezt.
"Nem hagyhatom annyiban ezt."
Hát ezt tényleg nem. Az ilyen embernek fegyházban a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!