Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem azért egy...

Feljelenthetem azért egy hozzátartozómat mert megnézte a facebook levelezésemet?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem élt vissza vele akkor nem számít jogsértésnek? Mit kaphat ezért?

dec. 14. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Bárkit, bármikor, bármiért feljelenthetsz.
dec. 14. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan feljelentheted. Bár kérdés hogyan tudod bizonyítani hogy megnézte, mert a bűnösséget kell bizonyítani s mindaddig ártatlannak tekintendő a vádlott.

Bár ilyennel alapból röhögve elküldenének a rendőrségről.

dec. 14. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen az "ilyesmit" családon belül egy kiabálással rendeztük... úristen feljelentenéd egy hozzátartozódat ezért???

Egyébként polgári peres úton jelentheted fel tudtommal levéltitok megsértése körébe tartozik, sérelemdíj fizettethető az illetővel, nyílván pár hónap pereskedés után általában ez néhány tízezer forint, fontos ügyekben (közéleti személyek, celebek, politikusok, nagy beosztású emberek stb)néha százezrekben is mérhető.

dec. 14. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem még ma menj be a rendőrségre, ha több nem is lesz legalább feldobod a napjukat...
dec. 14. 11:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Az élettársamról van szó. Meglátta, hogy rendszeresen levelezek egy női kollégámmal (férfi vagyok). Szerintem ez magánügy, ráadásul nem is talált semmi megcsalásra utalót.

Nem hagyhatom annyiban ezt.

dec. 14. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jelentsd fel azonnal akkor nem csak mi röhögünk egy jót hanem a rendőröknek is lesz egy jó napjuk!😀
dec. 14. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
A rendőrségről ezzel elküldik... polgári peres ügy.
dec. 14. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak troll, főleg az 5-ös válasz után
dec. 14. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

"Nem hagyhatom annyiban ezt."

Hát ezt tényleg nem. Az ilyen embernek fegyházban a helye.

dec. 14. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem az öcsém már kétszer kémprogramot tett a gépemre (évekkel később, két külön gép), így kicsalta a jelszavaimat is.
dec. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!