Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem a munkatársamat...

Feljelenthetem a munkatársamat növénykínzásért?

Figyelt kérdés
Szemben ül velem az irodában, elég sötét van mert csak egy ablak van az is elöl. Van neki egy valami zöld valami növény cserépben, fonnyadt száron ilyen kicsi teniszütő formájú levelek. De alig locsolja, föld alig van alatta, kilátszik a gyökere. A leveleit is hullajtja, fele meg van sárgulva. Ez szerintem kimeríti a növénykínzás fogalmát, van ilyen? Éhezteti, napfényt nem is lát, vizet is összevissza, amikor éppen eszébe jut. A múltkor a maradék cukormentes kólát öntötte alá.

aug. 31. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Én múltkor lehúztam a wc-t szarás után. Szerinted ez kimeríti a bélbaktériumok elleni kegyetldn bánásmód fogalmát?
aug. 31. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
*kegyetlen
aug. 31. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsed fel
aug. 31. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.
aug. 31. 15:58
 5/11 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

Mégis hova jelentenéd ezt be? Vagy fel?

Sajnos a növényekre sokan nem tekintenek olyan élőlényekként, mint pl. egy díszhalra.

Feljelentés helyett inkább szólj a munkatársadnak, hogy így teljesen tönkre fog menni a növénye, tegye az ablakba és hozzon egy nagyobb cserepet meg friss földet. Locsolni meg te is meglocsolhatod olykor.

aug. 31. 16:47
 6/11 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
csak gerinces állatokra vonatkozik a törvény.
aug. 31. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem igaz! Múltkor láttam rendőrségi videót, hogy csomó szép, zöld növényt bezárva tartottak a pincében, a TEK-esek szedték össze őket! Gonisz növénykínzók!
aug. 31. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
*gonosz
aug. 31. 17:23
 9/11 árokpart ***** válasza:
7-es Nem nincsen ilyen sehol a világon. Kérdező! Nem jogképes a növény.
aug. 31. 21:18
 10/11 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, feljelentetted?
dec. 28. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!