Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legális tevékenység amit most...

Legális tevékenység amit most kezdtek el csinálni a jobberek?

Figyelt kérdés
Nem linkelek semmit nem nem reklámozom őket semmi szinten. Viszont most nem rég ültem a buszon felszállt 5 kopasz gyerek egyből úgy köszöntek, hogy " éljen Sz*lasi" mondták a sofőrnek, hogy vagy elviszel vagy kitépem a lelked te rákoshh. Leültek és hangosan elkezdtek Kápátiát hallgatni majd Toro videóit ami megmaradt, hogy azt mondták illegális lakásfoglalókat. ( érsd szerencsétlen sorsú rómákat akiknek más lakhatási lehetősége nincs ) kilakoltattak úgy, hogy bérleti szerződést kötöttek a tulajdonossal. Szerencsétlen embereket utcára tettek a hidegbe mindegyik kopasz volt és biztos rasszista. Olyan feelingem volt mint amikor létezett a tolvajekrgetők, azokat is ahol tudtam jelentgettem facebookon, youtube-on, aztán hála égnek eltüntek, ott meg ügye munkanélküli fiatalokat bántottak csak azért mert elvittek 1-2 biciklit aztán úgy beszéltek velük mint valami rossz emberrel. Ugye nem fog visszatérni ez az időszak? Nincs a magyar jogba az, hogy valakit csak úgy kitegyenek a házból ahol lakik?

ma 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
A bicikli tolvajoknak tőből vágnám le a karját. Az illegál is lakásfoglalókat meg munkatáborba vitetném.
ma 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, legális. De ha nem lenne az, én akkor is örülnék neki, hogy valaki megpróbálja fenntartani a rendet, ha már a "rendőrség" nem teszi.
ma 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok az önbíráskodás híve, de ugye nem azt várod, hogy bringatolvajokat meg illegális lakásfoglalókat sajnáljak? Remélem, a karjukat is eltörték a rohadt toljajoknak.

El lehet menni dolgozni aztàn lesz kerékpárra meg albérletre pénz.

De ettől független a bliccelőket is lerugdalnám a buszról

ma 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Én sem kedvelem a szélsőjobbosok, már-már nácik előretörését, mert mérsékeltebb vagyok. Viszont az kell mondjam, nem kellene védeni a biciklitolvajokat és az illegális lakásfoglalókat. Mondom úgy, hogy azokat sem nagyon szívlelem, akik halomszámra vásárolják fel a lakásokat és felhajtják az árakat az égbe.

Soft jobboldaliként rendpárti vagyok. Ne legyen olyan, hogy valaki csak azért bűnözhessen, mert rászorul.

Ha ennyire szíveden viseled a sorsukat, akkor gyűjtsetek nekik, vannak alapítványok, amik a lemaradottakat segítik. Ez nem illegális.

ma 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4.

"Ha ennyire szíveden viseled a sorsukat, akkor gyűjtsetek nekik, vannak alapítványok, amik a lemaradottakat segítik. Ez nem illegális."

Inkább engedje be őket a saját lakásába ő meg menjen az utcára lakni végül is ezt csinálják csak nem a kérdezővel de a kérdező kipróbálhatná !

ma 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek a szélsőjobb=aki nem engedi a bűnözést !
ma 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!