Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy csillagos google èrtèkelès...

Egy csillagos google èrtèkelès miatt feljelenthetnek-e? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Vàsàrolni akartam egy motort (600 ezer forint). Kapcsolatba lèptem az eladóval megis beszèltük a találkozót. Előtte megkèrdeztem van-e a motornak bármi baja amiről tudnem kellene. Konkrètan 3 kèrdèst tettem fel. Erre ő idegesen elküldött melegebb èghajlatra meg hogy vegyek új motort illetve mekkora idiòta vagyok ennyi pènzèrt ùj motort vàrok.

Ezt leirtam a kereskedès google èrtèkelèsèben egyes csillagot adva. Másnap bőszen hív, fenyeget hogy befog perelni így ùgy neki ügyvèdei vannak. Azt mondja nem èrtèkelhetem mert nem adtam el illetve nem vettem Tőle motort.

Ez így ebben a helyzetben igaz vagy csak fenyegetőzik?

Szerintem kiröhögik ha egy ilyen miatt feljelentèst tesz. Screenshotom van az egèszről.

#jog #Google èrtèkelès #Hitelrontàs
ma 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Szépen néznénk ki, ha egy Google értékelés miatt fel lehetne jelenteni. Akkor minden kisiskolás is fel lenne jelentve világszerte, csak mert rosszat mert írni az iskolájáról, vagy az éttermek ki sem látszanának a perekből, mert perelgetnék az egy csillagos értékeléseket.
ma 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell aggodnod, nem jelenthet fel. En is irtam mar rengeteg negativ jellemzest. Egyszerüen ne vedd fel a telefont, csak ijesztgetni akar. Lenyeg, hogy a cimedet ne tudja meg. De majd megnyugszik. Viszont egy tipp: valtoztasd meg a nevedet, fenykepedet a google accountodban, igy nem tudjak, hogy ki irt, ha legközelebb ertekelest irsz. Sajnos ilyenek, akik el akarnak privatban valamit adni, azok nem szeretik, ha kerdeseket tesznek fel nekik. En az olyantol ilyen esetben messzire elmegyek, es keresek egy masikat, aki megvalaszolja a kerdeseimet.
ma 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!