Ha egy orvos szándékosan fájdalmat okoz a kezelés alatt az minek számít, feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Bizonyítani nem tudom nyilván,
Olyanra gondolok hogy fájdalmasan csinálja ugyanazt amit tudom hogy fájdalommentesen is lehet mert már csinálták nekem
Pl érzéstelenítő beszúrása
aug. 29. 20:14
2/6 anonim válasza:
"Bizonyítani nem tudom nyilván"
Akkor itt a tortenet vege.
3/6 anonim válasza:
Az orvosi kamaránál mondjuk tudod jelenteni.
Aztán ha sokan jelentik kivizsgálás lesz
4/6 anonim válasza:
érzéstelenítő beszúrásától szarsz be?
jézusom!
5/6 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy attól, hogy valami fájdalommentes is lehet, okykor lehet fájdalmas is?
Pl vérvételt hol jobban érzem, jol kevésbé...
Ráadásul az a felnőtt, aki egy fájó szuri után ezen gondolkodik...Hagyjuk is...
6/6 anonim válasza:
Ha rosszkedvű vagyok, ha beteg vagyok, ha másnapos vagyok, ha feszült vagyok, stb., vagy ezek tetszőleges kombinációja, akkor többnyire én is fájdalmasabbnak érzékelem ugyanazokat a dolgokat, érzékenyebben érintenek. Ettől még nem az orvos a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!