Milyen büntetést kaphat Till Tamás gyilkosa? Valóban megúszhatja az egészet az elévülés miatt?
"Ha megáll a vád"
Ha a kutyám nem kakkantana akkor szétdurranna.
Annyi politikai szállal rendelkező gazdasági bűncselekmény évült el az elmúlt években hogy abból vissza lehetett volna fizetni a teljes magyar államadósságot. Ez senkit sem zavar. Most van egy ügy aminek kapcsán a egyes magyar választópolgárok kezdenek rájönni hogy a fidesz megint átb.szta őket.
Kegyelmi ügy, elévülési ügy.
De tartsátok csak kormányon ezt a gazember bandát.
#5 ha nem áll meg a vád, akkor nyilvánvalóan elengedik. Ergo három eset van:
a) Az ügyvédei mégiscsak kisütik, hogy elévült - elengedik.
b) Nem sikerül bizonyítani, tárgyi bizonyíték nincs, közvetett van és van egy azóta visszavont beismerő vallomása (az ebben foglaltak életszerűségét akkor is figyelembe veszi a bíróság, ha közben visszavonják). Ettől még előfordulhat, hogy az ügyvédje "kihozza" (bár a társadalmi nyomás mellett nem valószínű).
c) Megáll a vád, s akkor kapja amit fenn írtam. Nem tudom büntetett előéletű-e és az egyéb minősítő (enyhítő/súlyosbító) körülményekről sincs infó (pl. különös kegyetlenség, aljas indok stb.) de a középértéket nézve szerintem kb. 12 évet fog kapni.
Igazából tök mind1
- Ha a Szita Bence ügyből indulunk ki, 2-3 éven belül a rabtársak teszik egyszobás összkomfortba. Na nem gyorsan, szép lassan... elkezdik ürülék etetéssel, verésekkel, majd partvisnyél felhelyezéssel és stb stb. Igazából "szépen" elintézték a dolgot.
- Ha nem csukják le, akkor meg teljesen szembesül azzal, hogy "társadalmilag halott". Mindenki tudja, hogy az F, az "Fehér", aki akarta már látta az arcát, a családját. Munkát ebben az országban nem fog kapni, vállalkozni próbálkozhat, szerinted ma már hányan vesznek tőle bútort? Minimum ebben az országban, már nincs maradása. Se neki, se a feleségének (ha nem adta be a válókeresetet, amint ez kiderült)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!