Ha megtamadnak téged az utcán és tegyük fel többen vannak vagy erősebbek nálad és veszélyben érzed az életed és van nálad kés akor jogosan használhatod? Mikor számít jogos önvédelemnek ha leszursz valakit?
Sokkoló és gazspre lenne talán ideális csak ezekel gondolom macera is van egyszer használatos is sokkolot gondolom tölteni kell stb .
Gázriasztó és gumis pisztollyal az a baj engedély kell a viseleshez, meg ha elsutod abból a bíróság akora ügyet csinál mintha éles lenne.
Marad a vipera és a boxer de azok meg szerintem visszatartó erő szempontjából meg nem a legjobbak.
Azon agyalok pl amit a rendőrség használ sokk gránát vásárolható a civilek számára ?
Nem gyilkos eszköz szóval hasznos lenne.
A boxer fo s.
Nehéz, lehúzza a gatyád, kényelmetlen.
Az öngyújtó viszont könnyű, és mivel kimerevíti az összes kézfej csontot ha a markomban van ütés közben.
30-40%al keményebb ütés vihető így be, mintha csak simán ökölbe szorított kézzel ütöd a másikat.
De próbáld ki boxzsákon, hogy ütöd simán, meg ütöd úgy, hogy mindkét markodat kimerevíti az öngyújtó.
Mondjuk ehhez kB alap, hogy boxolni is jársz 3-5 évet.
Nem vagyok képzett ezért is keresek valamilyen fegyvert.
A testmeretem jó 120 kg + vagyok plusz fájdalom tures és agresszió is rendben van de nem jártam kuzdosportra.
Persze alap dolgokat azért tudom igazából akor lenne problémám ha valaki olyan ellen kéne bunyoznom aki képzett és ahol tudnak ugrálni.
Épületen belül ha kisebb oda nyomom falhoz vagy leviszem foldharcolni ahol jól jön a nagy súly kozepsuliban egyszer bunyoztam egy karatés sráccal azóta már fekete oves jó nem bírtam teljesen lefogni mindig kicsúszott a fogasombol de O se bírt normálisan megfogni azért 30 kg súly különbség elég volt.
Aham...
Hát akkor ezt egészet felejtsd el.
A felkóstolások az erőszak 99.9% nem úgy történik, hogy a semmiből betámadnak a gonoszok.
Hanem feltérképeznek hogy mi van veled. .
Aztán lejön hogy lelkieg gyenge vagy. Frusztrált vagy aki keményet akar játszani.
Úh gecc, az ilyeneket szokták a legdúrvábban lezúzni.
Ezért a te esetedben önmagamon dolgoznék.
Íratkozz be box edzésre és kezd el egy normális diétát.
Engem nem hiszem hogy csak úgy le lehetne zúzni persze úgy igen ha sokan vannak de 1/1 nem hiszem csak ha képzett az illető de akkor se éri meg mert közben szettornenk magunk körül mindent én nem válogatnak abban mit vágok az emberhez ha egy sörösüveggel landol a kigboxxos fején az ugyan úgy kellemetlen élmény lenne .persze a vadász kés kellemetlenebb
Amúgy sose kostoltak úgy be eddig na jó talán egyszer volt valami kis provokalas de végülis aztán csak egymásnak álltunk én se ütöttem meg O se végül.
Nézd én tök átlagos adottságú 48 éves pali vagyok de sose kellett verekednem gyerek kort leszámítva
Lehet kicsit túl parazod
Kérdező.
Valószinűleg le fogod élni úgy az életedet hogy nem lesz szükséged védekezésre. Én már lassan el is felejtem hogy önvédelem miatt kezdjek újra edzéseket csinálni. A kést elfelejted. NEM JÓ ŐNVÉDELEMRE. A kés az támadó fegyver és nem védekező. Értesz a késharchóz magas szinten??? Ha nem akkor elveszik és semmit se ért. Ha igen akkor meg gyilkosságért mész a sitre. Ennyit a késről.
Altalabban valóban elég szimplán demonstrálni az erőt de sose lehet tudni.
Emberek 95% át most is megtudnam verni mert mint írtam nem vagyok kis darab de van az az 5% aki szintén nagydarab vagy harcilag képzett aztán ki tudja kivel fut össze az ember.
Nemrég vonaton láttam hogy egy roma pár elkezdte lökdösni a kalauzt mert jegy nélkül akartak utazni én és még 2 utas felpatantunk aztán jeleztük hogy takarodjanak a vonatrol aztán végül le is mentek nem kellet semmit csinálni velük de ott már idegállapotba kerültem.Ott meggoldottam volna egyedül is de ha ilyen helyzet van aztán többen vannak vagy harcilag képzettebbek akor már jól jöhet egy eszköz kés vagy sokkoló vagy ilyesmi.
Sajnos én meg csak 28 vagyok lattom hogy egyre több a problémás ember a társadalomban nem biztos hogy le lehet már élni egy életet bunyó nélkül veszélyesebb a világ minden szempontból.
Hagy idèzzek a mèltán klasszikus die hard 3-ból (csak helyettesìtsd be kèssel a pisztolyt)
- Van egy pisztolyom!
- Nekik meg tíz van!
Ha èrted mire gondolok 😀
Igen de egy késszúrás után mindig pánik van könnyebb eliszkolni.
Volt nemrég egy eset hogy egy roma srác megölt egy kigbox világbajnokot valami szállodában.
Mert a roma srác balhezott alkalmazottakkal aztán hívták ezt az embert rendeze le kapott 2 pofont aztán földre is került csak a szajhaja akor próbálta védeni ne verje meg de ezt kihasználva volt elővette a pillangó kést azt megölte az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!