Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történik ha bejelentek egy...

Mi történik ha bejelentek egy több évvel ezelőtti pedofil (tanár) esetet?

Figyelt kérdés

Jelenleg 22 éves vagyok és amikor 13 éves voltam akkoriban az egyik tanárom üzeneteket váltott velem. Ezekben az üzenetekben manipulált, megjegyzéseket tett a hasamra, azt is leírta, hogy milyen csinos vagyok meg például hogy szeretem-e...

Ezek az üzenetek még megvannak és arra gondoltam, hogy bejelenteném ezt a bizonyos tanárt a rendőrségen. Ha ezt megteszem, érek ezzel egyáltalán valamit? Nincsen elévülés? És ha érek vele valamit, akkor mi a teendő onnantól? Bizonyíték az üzenetváltás lenne, ami Facebookon történt, úgy tudom mással is csinálta ezt akkoriban.

Ez a tanár egyébként még mindig tanít és félek, hogy még mai napig ezt csinálhatja, bár nem tudom.

2024. aug. 1. 22:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Az remélik, hogy simán elévült, amit tanár tett?

Már ha tényleg volt valami...

2024. aug. 11. 05:40
 32/35 anonim ***** válasza:
31: ezt a 29-esnek kéne mondanod inkább, mint a kérdezőnek.
2024. aug. 11. 11:33
 33/35 anonim ***** válasza:

Igen, 33 - as. Teljesen igazad van.

Most ahogy olvasom, ezt a 29 - es kolléga erőteljesen túltolta.

2024. aug. 11. 14:26
 34/35 anonim ***** válasza:
33: Az ilyen ügyekben megszokott hisztéria és lincselés alapján, egyáltalán nem lenne meglepő, ha az áldozat az utolsó oráit bosszuállással töltené, és elintézné a gyilkosát, vagy annak családját. Hiszen az illetőnek már mindegy, bármit megtehet, mert ugysem élheti túl.
aug. 13. 01:46
 35/35 anonim ***** válasza:

34: Logika lenne benne, de a gyakorlatban egyáltalán nem szokott megtörténni. Tudsz ilyen esetet mondani? Akár 50 évvel ezelőttről?

Mert én tudok egy friss hírről, ahol a 15 éves nevelt lánya zaklatóján áthajtott autóval az apa, meg baltával kergette. Szóval inkább fordítva szokott ez történni, onnantól pedig, hogy publikus a történet, nem csinálnak semmit, akkor sem, ha már nincs vesztenivalójuk.

Persze hozzáteszem, hogy ez a nyugati világra igaz, EU és angolszász országok.

aug. 13. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!