Népszámlálás: Mi történik olyankor, ha a kérdőívben nem annyi ember lett feltüntetve, ahány ténylegesen be van jelentve egy adott lakcímre?
Elírtam:
Tehát 4 lett beírva a 6 helyett.
Semmi.
Az unokáim be vannak jelentve hozzám az anyjukkal együtt, ezért először beírtam mindenkit, aki elvileg számításba jöhet.
Aztán jöttek olyan kérdések, amelyekre vagy nem tudtam válaszolni, vagy hazudozásba kényszerítettek volna.
Felhívtam a "bűvös számot" és ott azt mondták, hogy csak azokat kell beírni, akik életvitelszerűen a lakásban élnek.
Boldogan tettem eleget ennek a kreténségnek!
Sztornóztam az addig bevitt adatokat és négy emberrel kevesebb adatait vittem be a rendszerbe.
Ha jó így a fogyatékosoknak, akkor legyen így, - a továbbiakban még inkább sz@rok az egészbe!
Nem lehet valahogy módosíttatni? Azért azt nem mondanám, hogy semmi, mert így a lakosság száma már eleve kettővel kevesebb lesz, ami fals adat.
Ki tudja, hányan bénázzák még így el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!