Ha megütök 1 homoszexuálist aki szexuálisan zaklat akkor miért engem rúgnak ki?
"Lehet itt papolni önuralomról meg ilyenekről. De feltételezem, egyikőtök sem élte még át személyesen."
Természetesen megoldhatod a konfliktusaidat az öklöddel, csak akkor viselni kell a következményeket.
20
Ennél sokkal durvább helyzetben is voltam, és valahogy megúsztam felesleges verekedés nélkül:) Attól, hogy te nem bírod kezelni az indulataid, ne gondold, hogy más sem.
Több bűntett is megállhat:
1. Könnyű, súlyos, ill. maradandó károsodást okozó testi sértés, a sérülés(ek) jellegétől és gyógyulási idejétől függően,
2. Garázdaság, ha a jelenlévők bármelyikében megbotránkozást keltett a cselekmény
Enyhítő körülményként ma már nem lenne bíró aki elfogadná utólag azt a magyarázatot, hogy szexuálisan molesztált, amire valószínűleg tanúd sem lenne.
Ezért jó ezeket a dolgokat másra bízni, és nem azonnal az öklöt használni az ész előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!