Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a teendo ha a mozgasserult...

Mi a teendo ha a mozgasserult kisero nelkul jon noi orvoshoz kivizsgalasra de az orvos nem vizsgalja ki mivel nem tud magatol a beteg beulni a vizsgaloba? Ki a hibas ilyenkor?

Figyelt kérdés
nov. 27. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Jogilag nem tudom, de csak egy kis emberség kellene az orvostól, ha már orvosnak ment.
nov. 27. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:

ha a vizsgálat a mozgássérültségével kapcsolatos, akkor egyértelműen az orvos.

ha attól független, akkor probléma mértékétől függően megoszló, mert nem lehet mindig mindenki mindenre felkészülve és ha a beteg mozgássérült, akkor a saját jól felfogott érdeke, hogy előre tájékozódjon/érdeklődjön/szóljon.

nov. 27. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb 20 éve elgázolt egy autó a zebrán

Gerinc sérülés gyanúja miatt vittek be a kórházba

198 magas vagyok és kb 100 kiló

A röntgen orvosnő és az asszisztensnője együtt nem volt 100 kg és nem volt betegszállító, aki áttegyen a röntgen asztalra

A két nő próbált huzgalni végül atcsusztam

Mindezt gerinc sérülés gyanújával

Szerencsére nem volt gond a gerincemmel, de egy ilyen biztos nem tett volna jót neki, ha esetleg gond lett volna

nov. 27. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
2esnek: a vizsgàlat nem a mozgassérültségével kapcsolatos, mivel női orvoshoz ment a paciens.
nov. 27. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
a "női orvos" az egy orvos, aki nő. amire te gondolsz szerintem, az a nőgyógyász.
nov. 27. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen
nov. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!