Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi számít ittas vezetésnek mi...

Mi számít ittas vezetésnek mi a határ és mi nem? Arra gondolok hogy például ha részegen beülök a kocsiba és vezetem az egyértelműen íttas vezetés. De ha például kinyitom a központi szárát kinyitom a hátsó ajtót és befekszem és alszol e

Figyelt kérdés

Mi számít ittas vezetésnek mi a határ és mi nem?

Arra gondolok hogy például ha részegen beülök a kocsiba és vezetem az egyértelműen íttas vezetés.

De ha például kinyitom a központi szárát kinyitom a hátsó ajtót és befekszem és alszol egyet azt gondolom nem.

De mi van ha beülök a vezető ülésbe és bénynyítem a motortart de nem indult a merre ha a kocsit magát az ittas vezetés?

A igen mi van ha csak belülről és beteszem a súlyos kulcsot de nem indítom el vagy be se rakom i a határa a biogragisztás vezetési film ádám

jún. 2. 00:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

“ A szonda az csak a gyanút támasztja alá nem bizonyíték. A vérvétel a bizonyíték egyedül.”

Újabb hülyeség…a kézi alkoholteszter nem bizonyító erejű. De a “nagy” szonda az teljesen hiteles. Azt kell kétszer megfujni.

jún. 2. 12:38
 12/33 anonim ***** válasza:

"befekszem és alszol egyet"

Ha te befekszel, én meg alszom egyet, az biztos, hogy nem ittas vezetés. Főleg részemről nem.

jún. 9. 13:02
 13/33 anonim ***** válasza:

"bénynyítem a motortart"

Most látom, hogy talán nem is magyar nyelvű ez a szöveg... :D

jún. 9. 13:02
 14/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, te normális vagy, amúgy?

Ha befekszel az autóba, az mióta vezetés, te szerencsétlen?

jún. 9. 14:18
 15/33 A kérdező kommentje:
Joggilag érdekel azzal nem vagyok kisegít a a gyakorlatban nem az و
jún. 9. 14:30
 16/33 A kérdező kommentje:
13 ügyes gyerek vagy te, oszerakod
jún. 9. 14:31
 17/33 anonim ***** válasza:

"nem vagyok kisegít a a gyakorlatban nem az و"

Június 2. óta még mindig mattrészeg vagy? :D

jún. 9. 15:11
 18/33 anonim ***** válasza:

Magyarországon minden!

Zéró tolerancia van már elég régóta!

Ha a műszer nem nullát jelez, hanem bármennyit is, akkor ugrott a jogsid!

Jogod van vérvételt kérni, ha nem ismered el, hogy ittál alkoholt, továbbá cukorbetegek esetében az orvosi szakvélemény (acetonos lehellet) mentesít a pozitív alkoholteszt és a jogsi bevonása alól!

jún. 9. 19:44
 19/33 anonim ***** válasza:
“ Ha a műszer nem nullát jelez, hanem bármennyit is, akkor ugrott a jogsid!” miért szól hozza olyan ember, aki egyáltalán nem ért hozzá?
jún. 9. 22:38
 20/33 anonim ***** válasza:

Az ittas vezetés mindössze szabálysértés, kérdező.

A jármű mozgásba hozása kell hozzá.

jún. 10. 04:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!