Mi számít ittas vezetésnek mi a határ és mi nem? Arra gondolok hogy például ha részegen beülök a kocsiba és vezetem az egyértelműen íttas vezetés. De ha például kinyitom a központi szárát kinyitom a hátsó ajtót és befekszem és alszol e
Mi számít ittas vezetésnek mi a határ és mi nem?
Arra gondolok hogy például ha részegen beülök a kocsiba és vezetem az egyértelműen íttas vezetés.
De ha például kinyitom a központi szárát kinyitom a hátsó ajtót és befekszem és alszol egyet azt gondolom nem.
De mi van ha beülök a vezető ülésbe és bénynyítem a motortart de nem indult a merre ha a kocsit magát az ittas vezetés?
A igen mi van ha csak belülről és beteszem a súlyos kulcsot de nem indítom el vagy be se rakom i a határa a biogragisztás vezetési film ádám
“ A szonda az csak a gyanút támasztja alá nem bizonyíték. A vérvétel a bizonyíték egyedül.”
Újabb hülyeség…a kézi alkoholteszter nem bizonyító erejű. De a “nagy” szonda az teljesen hiteles. Azt kell kétszer megfujni.
"befekszem és alszol egyet"
Ha te befekszel, én meg alszom egyet, az biztos, hogy nem ittas vezetés. Főleg részemről nem.
"bénynyítem a motortart"
Most látom, hogy talán nem is magyar nyelvű ez a szöveg... :D
Kérdező, te normális vagy, amúgy?
Ha befekszel az autóba, az mióta vezetés, te szerencsétlen?
"nem vagyok kisegít a a gyakorlatban nem az و"
Június 2. óta még mindig mattrészeg vagy? :D
Magyarországon minden!
Zéró tolerancia van már elég régóta!
Ha a műszer nem nullát jelez, hanem bármennyit is, akkor ugrott a jogsid!
Jogod van vérvételt kérni, ha nem ismered el, hogy ittál alkoholt, továbbá cukorbetegek esetében az orvosi szakvélemény (acetonos lehellet) mentesít a pozitív alkoholteszt és a jogsi bevonása alól!
Az ittas vezetés mindössze szabálysértés, kérdező.
A jármű mozgásba hozása kell hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!