Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek névtelen bejelentést...

Tehetek névtelen bejelentést az állandó petardazas miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta problémát jelent, hogy a szomszedsagban elo khm.. gyerekek novemberol egeszen februarig napi rendszerességgel petardaznak. Persze, amikor pont erre jaroroznek, hirtelen csend lesz. Pont emiatt aggodom, hogy hiaba jelentenem be, ugysem kapnak rajta oket. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

(csaladdal mar probaltam beszelni, nem akarom minősíteni oket, de maradjunk annyiban, hogy a gyerekek azt csinálnak, amit akarnak)

2023. nov. 10. 18:50
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
38%
#39 találkoztam ilyenekkel, ha az arc keményebb fületek farkatok behúzzátok. Csak a jámpor fehér jólfésült kisiskolás gyerekekkel keménykedtek. Előtte jól felmérítek persze az erőviszonyokat. Gyere oda nyugodtan a maszkos emberhez, kapsz te is kicsit a petárdákból.
2023. nov. 11. 21:43
 42/56 anonim ***** válasza:
31%
Jaja, a kérdező esete is ezt demonstrálja. Fiatal, 40 kilós nőként oda mert állni a 100 tagú svéd család elé, akkor szerinted én miről is beszélek? Te tényleg nagyon egybittes vagy. Na csumi.
2023. nov. 11. 21:49
 43/56 anonim ***** válasza:
24%
Mert pont jámbor, fehér, jólfésült gyerekek és felnőttek csinálnak ilyeneket, igen. 🤣
2023. nov. 11. 21:52
 44/56 anonim ***** válasza:
29%
#42 hogy a fenébe ne, mesélje el majd hogy mi hogy volt utólag ide. Ja hogy nem akar vele foglalkozni. Monjuk úgy ha ez a történek igaz is putrifalván eldugott ezer sebből vérző erősen ritkaság számba menő történet. Mi a többség meg nézzük a napi nagy realitást. Ehhez vegyük hozzá a menet közben sürgőssen töröltetett kommenteket. Nekem nem kell a mese mert én a való világban élek és a saját bőrömön tapasztaltam dolgokat. A hőbörgős öreg fasz nyomul a petárdázó kisgyerekre azután hogy eldobott pár petárdát persze miután jól felmérte hogy nem egy csapat kancigány, ez a realitás!
2023. nov. 11. 22:06
 45/56 anonim ***** válasza:
25%

Tesó, te nagyon más moziban ülsz. Szüleim falujában is pont az általad említett emberek csinálják. Jól szituált, normális értékrendű felnőttek utódait én még nem láttam így viselkedni és pl kapcsolatuk sincs petárdához jutni, mivel nem seftelnek illegális motyókkal.

De ettől függetlenül az öreg fasz is nyomulhatna a jámbor, fehér petárdázó (hülye)gyerekre, hiszen illegális. Szülő részéről kiskorú veszélyeztetése is fennáll.

Bizonyos szint folott van értelmesebb hobbija is az embereknek es jol tudjuk, melyik az a reteg, aki ilyen nevetseges baromsagokat muvel, mer' nézd má' robban höhöhö, jaj a kutya megijedt, ahh hát a gatyamba elvezek, annyira jó móka ez. Szánalmas és nevetséges az egesz. Nem tudom elhinni, hogy ilyen kib.szott nagy különbség lehet emberek IQ szintje kozott. De hat ez van.

2023. nov. 11. 22:27
 46/56 anonim ***** válasza:
65%
#45 egy kicsit nézzél körbe mert nem így van. A fiatalok viszik mint a cukrot ezeket külföldről rendelve. Ne az akarja osztani az észt akinek fingja sincs a pirotechnikához.
2023. nov. 11. 22:36
 47/56 anonim ***** válasza:
69%

Felesleges errol "vitazni", te ugyis azt szajkozod, amit te tapasztalsz, en meg nyilvan azt, amit en.

A különbség annyi, hogy én nem vonom kétségbe a te tapasztalataidat, és neked sem kéne másét. Nem kell ehhez érteni a pirotechnikához, ezek az általam említett emberek sem azért használják, magát a szót sem ismerik.

2023. nov. 11. 22:43
 48/56 anonim ***** válasza:
34%
Szimplán lejárató hazug kampány hogy ezt csak a kulturálatlan alja emberek használják. Ezeket főként a fiatalok használják, de komolyabb petárdák terén van nagy számú felnőtt rajongókör is. Amatőr vegyészek, olyan tudású emberek akik összetudnak rakni rengeteg féle tűzijátékot úgy hogy nincs róla hivatalos papírjuk. Senkit nem érdekel milyen törvényeket hoznak, akinek kell megveszi. És miért ne tenné meg, mert pár tetű korrupt politikus meg rendőr akikre pont hogy a legkevésbé vonatkoznak az általuk hozott törvények nekik nem tetszik?! Vagy pár tetű hőbörgő végett akik más téren ugyan így keresztbe tesznek másoknak és sokkal intoleránsabbak mint a petárdások. Tetszik vagy sem, van, volt, lesz együtt kell vele élni. A fejetek tetejére is álhattok. Aki ezt a topikot olvassa nem fogja megyőzni hogy ne vegyen egy rakás petárdát, az ellenkezőjéről viszont elég könnyen.
2023. nov. 11. 22:57
 49/56 anonim ***** válasza:
27%

Te hoborogsz itt es duzzogsz, mint egy gyerek ugy, hogy vilagosan leirtam, h elfogadom a te tapasztalatidat is. Akikrol most te beszelsz, ok mas emberek udvaraba dobaljak be? Vagy autosok, járókelők után? Kutyákat szadizzak vele? Ejjel-nappal zavarjak a kornyeken elo emberek életét? Szerintem nem. Elfogadom, ha valakinek megfelelo hattertudassal ez a hobbija-annak ellenére, hogy en meg ezzel a tipussal nem talalkoztam-, de ne probald mar normalisnak beallitani, ami kis falvakban megy c type emberek altal. Ha nem lett volna az utolso mondatod, semmi ellenerzest nem valtottal volna ki, hisz viragozzek minden virag, de ezzel pont azt csinálod, mint a kulturalatlan, alja emberek. Nem magadért csinálod, hanem azért, hogy masokat provokalj vele. En pl motorozom, szupersporttal. Nekem ez a hobbim. Nem a kornyekunkon es az utcakon szaguldozom, hanem felmegyek a palyara. Egy vadállat, gyonyoru hangja van, imadom, de a szomszedaim nem ezt hallgatjak 0-24, tekintettel vagyok rajuk es nem azert inditom el a kertemben, hogy oket hergeljem. Vagy barkit az utcakon. Nincs semmiféle komplexusom, hogy emoge bujjak.

De jobb pelda: apamnak vannak fegyverei, nem all neki a kertjukben vagy az utcan mondjuk celba loni, mert mekkora buli mar. Ha benned felnőtt(?) ember letedre ezeket valtotta ki ez a topik, menj el terapiaba vagy kezdj magaddal valamit, mert hatalmas komplexusokkal kuzdhetsz. Ha gyerek vagy, akkor tárgytalan, majd felnosz.

2023. nov. 11. 23:33
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
#49 ez szimplán nem igaz és provokáció, az emberek hergelése. Be tudod nekem ezt bizonyítani, vagy másnak, a hatóságnak? Hülyeségeket beszéltek a jogról, egyenesen félretájékoztattok és alaptalan dolgokkal fenyegettek vele kapcsolatban másokat úgy hogy tudjátok hogy hülyeséget beszéltek. Tisztában vagyok szakértőként milyen pirotechnikai eszközök vannak forgalomban, kiszerelésével, árával, a fekete piaci lehetőségekkel is képben vagyok. Amit leírt a kérdező ebben a formában iszonyatos pénzt kell ehhez petárdákra költeni több százezres tételben. Hónapokon keresztül hogy óránként ilyen tételeket dobáljanak amit leírt. De napokban is számolva. Kamerával felvett valamit, hitelesség, amivel felvette könnyen búcsút mondhat neki jó időre. Ha éjszaka próbálja meg hát gratulálok neki. Nagyon sok minden manipulálható ezeken az eszközökön. A kérdés mivel bizonyítsa egy nappal később meg már mik vannak a kezében meg miket rendezett. Évek óta megy és csak most lép, lépnek? Az internetes rendelés világát éljük, aki egy putriban él villany ha van nem nagyon tud ilyesmiket rendelgetni. És ha van is neki nem több tízezres tételben. Már nincs az a piacokon lévő feketepiac hogy kimegyek azt megveszem az árustól országszerte. Miért írná ki hogy hergelje és uszítsa az embereket. Normális ember nem hisztizik ezen főleg szilveszterkor. Nem hozzád dobálják be, nem csinálnak kárt neked, elmennek majd. Ha károd van belőle jogos, de itt nem. Kinek kellenek tartósan ez végett a szomszédból ellenségek? A rendőrök is jóból mondják kevesebbért kicsinálják az embert. Bevágják az ablakodat hiányzik? Járkálni a rendőrségre tanúnak, belekeveredni. Ezek szembetűnő dolgok ennyit mondanék.
2023. nov. 12. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!