Tehetek névtelen bejelentést az állandó petardazas miatt?
Sziasztok! Évek óta problémát jelent, hogy a szomszedsagban elo khm.. gyerekek novemberol egeszen februarig napi rendszerességgel petardaznak. Persze, amikor pont erre jaroroznek, hirtelen csend lesz. Pont emiatt aggodom, hogy hiaba jelentenem be, ugysem kapnak rajta oket. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
(csaladdal mar probaltam beszelni, nem akarom minősíteni oket, de maradjunk annyiban, hogy a gyerekek azt csinálnak, amit akarnak)
Tesó, te nagyon más moziban ülsz. Szüleim falujában is pont az általad említett emberek csinálják. Jól szituált, normális értékrendű felnőttek utódait én még nem láttam így viselkedni és pl kapcsolatuk sincs petárdához jutni, mivel nem seftelnek illegális motyókkal.
De ettől függetlenül az öreg fasz is nyomulhatna a jámbor, fehér petárdázó (hülye)gyerekre, hiszen illegális. Szülő részéről kiskorú veszélyeztetése is fennáll.
Bizonyos szint folott van értelmesebb hobbija is az embereknek es jol tudjuk, melyik az a reteg, aki ilyen nevetseges baromsagokat muvel, mer' nézd má' robban höhöhö, jaj a kutya megijedt, ahh hát a gatyamba elvezek, annyira jó móka ez. Szánalmas és nevetséges az egesz. Nem tudom elhinni, hogy ilyen kib.szott nagy különbség lehet emberek IQ szintje kozott. De hat ez van.
Felesleges errol "vitazni", te ugyis azt szajkozod, amit te tapasztalsz, en meg nyilvan azt, amit en.
A különbség annyi, hogy én nem vonom kétségbe a te tapasztalataidat, és neked sem kéne másét. Nem kell ehhez érteni a pirotechnikához, ezek az általam említett emberek sem azért használják, magát a szót sem ismerik.
Te hoborogsz itt es duzzogsz, mint egy gyerek ugy, hogy vilagosan leirtam, h elfogadom a te tapasztalatidat is. Akikrol most te beszelsz, ok mas emberek udvaraba dobaljak be? Vagy autosok, járókelők után? Kutyákat szadizzak vele? Ejjel-nappal zavarjak a kornyeken elo emberek életét? Szerintem nem. Elfogadom, ha valakinek megfelelo hattertudassal ez a hobbija-annak ellenére, hogy en meg ezzel a tipussal nem talalkoztam-, de ne probald mar normalisnak beallitani, ami kis falvakban megy c type emberek altal. Ha nem lett volna az utolso mondatod, semmi ellenerzest nem valtottal volna ki, hisz viragozzek minden virag, de ezzel pont azt csinálod, mint a kulturalatlan, alja emberek. Nem magadért csinálod, hanem azért, hogy masokat provokalj vele. En pl motorozom, szupersporttal. Nekem ez a hobbim. Nem a kornyekunkon es az utcakon szaguldozom, hanem felmegyek a palyara. Egy vadállat, gyonyoru hangja van, imadom, de a szomszedaim nem ezt hallgatjak 0-24, tekintettel vagyok rajuk es nem azert inditom el a kertemben, hogy oket hergeljem. Vagy barkit az utcakon. Nincs semmiféle komplexusom, hogy emoge bujjak.
De jobb pelda: apamnak vannak fegyverei, nem all neki a kertjukben vagy az utcan mondjuk celba loni, mert mekkora buli mar. Ha benned felnőtt(?) ember letedre ezeket valtotta ki ez a topik, menj el terapiaba vagy kezdj magaddal valamit, mert hatalmas komplexusokkal kuzdhetsz. Ha gyerek vagy, akkor tárgytalan, majd felnosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!