Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek névtelen bejelentést...

Tehetek névtelen bejelentést az állandó petardazas miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta problémát jelent, hogy a szomszedsagban elo khm.. gyerekek novemberol egeszen februarig napi rendszerességgel petardaznak. Persze, amikor pont erre jaroroznek, hirtelen csend lesz. Pont emiatt aggodom, hogy hiaba jelentenem be, ugysem kapnak rajta oket. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

(csaladdal mar probaltam beszelni, nem akarom minősíteni oket, de maradjunk annyiban, hogy a gyerekek azt csinálnak, amit akarnak)

2023. nov. 10. 18:50
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
19%
Tehetsz természetesen, de miért névtelenül szeretnéd?
2023. nov. 10. 18:56
 2/56 A kérdező kommentje:
Egyedul elek, 25 eves, 40 kilos no vagyok. Nem szeretnem, hogy egy 50 tagu csalad (tobb bortonviselt ferfival) celtablaja legyek. Ciki, de ez van.
2023. nov. 10. 19:09
 3/56 anonim ***** válasza:
82%
#1-es vagyok, jaa, hogy megint a nem nap-barnította honfitársaink...
2023. nov. 10. 19:12
 4/56 A kérdező kommentje:
Persze.. Nem is az, mert vannak itt köztük normális, jóravaló emberek is. De ők tenyleg az a tipikus sztereotip "vademberek".
2023. nov. 10. 19:19
 5/56 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Ki fognak végezni meglátod.
2023. nov. 10. 22:06
 6/56 anonim ***** válasza:
21%
Most én nem bántani akarlak, de a többi rád fog szállni. Úgy vágják át a torkod mint kés a vajat. Hiányzik ez neked?
2023. nov. 10. 22:08
 7/56 anonim ***** válasza:
28%
Névtelen bejelentés, 5-6 idióta. Próbáld meg értelmezni, tudom, hogy nehéz. Kérdező, nyugodtan tegyél bejelentést csendháborítás miatt, a többit meg majd intézik a rendőrök. Ha utána is folytatják a majmok a szórakozást, akkor tegyél még egy bejelentést. Jártam már hasonlóan, általában nem szokott zavarni az ilyesmi, de amikor 50+ órát tölt az ember tanulással ébren vizsgaidőszakban, minimális szünetekkel, és szeretne legalább pár órát aludni a vizsgái előtt, akkor pont nem kíváncsi az ilyesmire. Ahogyan mások sem, akik pihenni szeretnének, így hát teljesen jogos rendőrt hívni. Ha megalapozott a gyanú, akkor akár át is nézhetik a házukat, mivel a petárda, mint olyan, illegális Magyarországon.
2023. nov. 11. 01:19
 8/56 anonim ***** válasza:
86%
#7 Ja, képzelem ahogy kijön a TEK egy katonai autóval bemegy a házba és "háh, petárda, végig tudtuk, legnagyobb fogásunk" :D Amúgy meg egyáltalán nem rossz szándékkal írták neki, hogy ne tegyen ennyiért. Mivel ha névtelen, ha nem, nem hülyék ezek, és rájönnek, hogy valamelyik szomszéd nyomta be őket, és akkor vagy a kérdező, vagy a másik szomszédok a Kékfényben lesznek.. Ami senkinek nem hiányozna pár gyermekét nevelni nem tudó "mocsármajom" miatt.
2023. nov. 11. 01:39
 9/56 anonim ***** válasza:
#8 És úgy gondolod, hogy egy csendes kisvárosban, vagy egy faluban ne lenne ideje ilyesmire a rendőröknek, és csak a szomszéd jelentheti be? És pont ezért hülyék az említett primitív majmok, mert azoknak mindegy. De amíg helyre nem lesz téve az összes, addig hiába minden :/
2023. nov. 11. 02:07
 10/56 anonim ***** válasza:
#9 nem lesznek helyretéve sosem, tele vannak a börtönök velük, de a legtöbb bűncselekmény ami hozzájuk fűzhető, általában Garázdaság, Lopás, Rablás megoldják egy felfüggesztett szabadságvesztéssel, vagy ha annyit sem akarnak kínlódni velük, akkor egy ejnye-bejnyével, mert pontosan tudják, hogy tele vannak az állami fogvatartottak intézetei velük , és nincsen kapacitás az összeset bezárni. Nem fog ez megoldódni szerintem sosem. Vannak települések, ahonnan közös erővel kizavarták őket, de amelyekből nem, ezt igen, le kell nyelni ha nem akar valaki áldozat lenni.
2023. nov. 11. 02:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!