Ha névtelen bejelentést tettem a rendőrségen, meg tudhatja bárki,hogy én voltam?
Figyelt kérdés
Tettem egy bejelentést azzal, hogy illegális házibulit tartanak a szomszédban, és hangos a zene és feltételezhetően valamilyen szer hatása alatt állnak az ott tartózkodók. A diszpécser megkérdezte a nevemet és én azt mondtam, hogy nem szeretném megadni, később h lesz ebből valami akkor ki bírják nyomozni h ki voltam? Illetve lehet abból bajom ha azt mondtam, hogy a hangos zene miatt nem tudok aludni, és kimennek a rendőrök és nem is lesz hangos zene?2021. febr. 26. 21:20
1/11 anonim válasza:
Mert ugye a telefonszámod alapján nem tudják ki vagy...
2/11 A kérdező kommentje:
De úgy értem, hogy akiket feljelentettem azok megtudhatják, hogy én voltam az?
2021. febr. 26. 21:27
3/11 anonim válasza:
És ha igen? Mit csinálsz? Nem teljesen mindegy egyébként is?
4/11 anonim válasza:
2.:Mielőtt spicliskedni támadt kedved,legalább átmentél,bekopogtál,és megkérted őket hogy legyenek szívesek hallkabbak lenni,vagy egyből a telefonért nyúltál?
5/11 anonim válasza:
Szabálysértések bejelentése mióta spicliség?
6/11 anonim válasza:
2.:Gondolom nem így cselekedtél elsősorban.Mert ha ezt tetted volna először,utána nem jelentetted volna be őket.Mivel akkor,egyből megtudnák hogy te hívtad rájuk őket.
7/11 anonim válasza:
5.:Nem kell hogy szábálysértésről legyen szó.A spiclit azért írtam,mert én kisgyerekkoromtól mindig ezt használtam arra,aki beköpött egy másik embert,nem csak akkor,ha a rendőrség is benne volt.
8/11 anonim válasza:
Oh, elnézést, nem tudtam, hogy gyökérrel van dolgom.
9/11 anonim válasza:
8.:Hát ha te úgy hívod,úgy hívod.De kisgyerekkor,és nem gyökérkor.Olyan a növényeknél van.
10/11 anonim válasza:
Igen megtudják, hogy Te voltál. Nem marad titokban, hiszen a nyomozati anyagot az Ő ügyvédjük kikérheti és abban a te tanuvallomásod is szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!