Hol tudok névtelen bejelentést tenni, ha egy napig dolgoztam egy kisebb cégnél ahol rejtett kamera van az öltözőben?
Figyelt kérdés
nem szeretném részletezni, többféle ismert módszerrel is leteszteltem amíg ott voltam, egy dolgozónak említettem aki nagyon zavarba jött és lerázta az egészet, szerintem ők tudják csak nem tudnak mit tenni vele, lehet ebből volt már balhé legalábbis a hangulatból nagyon ez jött le. nem tudok valahova névtelen bejelentést tenni, hogy kimenjenek kivizsgálni?2021. dec. 6. 23:02
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Ha már nem dolgozol ott, akkor miért névtelenül akarod bejelenteni? Nem vagy rá kíváncsi, hogy hogy végződik az ügy, ha kimennek?
5/6 anonim válasza:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
6/6 anonim válasza:
Van valami fejlemény, kérdező? Tettél bejelentést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!