Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek névtelen bejelentést...

Tehetek névtelen bejelentést az állandó petardazas miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta problémát jelent, hogy a szomszedsagban elo khm.. gyerekek novemberol egeszen februarig napi rendszerességgel petardaznak. Persze, amikor pont erre jaroroznek, hirtelen csend lesz. Pont emiatt aggodom, hogy hiaba jelentenem be, ugysem kapnak rajta oket. Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

(csaladdal mar probaltam beszelni, nem akarom minősíteni oket, de maradjunk annyiban, hogy a gyerekek azt csinálnak, amit akarnak)

2023. nov. 10. 18:50
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
48%
#29 Kérlek engedd meg nekem azt a luxust, hogy ne soroljam fel az általad leírt baromságok halmazának egyes elemeit. Illetve gratulálni szeretnék ahhoz, hogy pszichológussá is avanzsáltál, csak sajnos nem sikerült jól. Honnan veszed, hogy efféle elfolytott vágyaim lennének? 14 évesen voltam hülyegyerek, de már jóval nem ott tartok, nagyokos.
2023. nov. 11. 20:52
 32/56 anonim ***** válasza:
31%
#30 nál köszönjük kérdező. Mint petárdázó mondhatom mi ugyan így fogunk tenni.
2023. nov. 11. 21:00
 33/56 anonim ***** válasza:
73%
#32 Tehát csak az a baromság amit én írtam, az, hogy, jogi háttér nélkül dobálózól a btk egyes elemeivel, az meg egyáltalán nem, értem... (nem.) Igen lehet olyan robbanószert készíteni házilag, amivel bűntettet követsz el, ez a petárdázás ami az alapkérdésben szerepel nem olyan, köszönjük, leírtad, hogy miből lehet mit, csak ezt senki nem kérdezte, ellenben mikor én egy hosszú válaszban fejtettem ki neked, miért nem igaz az állításod, te személyeskedéssel támadtál, nem sokat fejlődtél a 14 éves kori önmagadhoz képest.
2023. nov. 11. 21:07
 34/56 anonim ***** válasza:
24%
Mint ahogyan te nem is tetted, igaz? Én törvényt idéztem, te pedig szubjektív gondolataidat. Idézzem, soroljam, vagy megtalálod magadtól is? Személyeskedés? Bizonyára csak én követtem el ilyen érvelési hibát, a többit olyan pedig csak a képzelet síkján létezik, hol máshol? Olvasd vissza magadat. Innentől kezdve számomra parttalan a vita, nem ülök le sakkozni egy galambbal. Hiába rugdosod fel a bábukat, attól nem nyered meg a jó nagy semmit.
2023. nov. 11. 21:23
 35/56 anonim ***** válasza:
6%
Jó nagy és kemény, a bukszám is jó vastag. Én aztán nem szarral dobálózok hanem petárdával.😈
2023. nov. 11. 21:25
 36/56 anonim ***** válasza:
20%

Annyira alja, ősember szint. Engem nem idegesít, szánkozva/nevetve szoktam figyelni az ilyen egyedeket, pláne a felnőtt "férfiakat". Mindent elárul egy emberről.

A tűzijáték legalább szép. Petárdát eldobod, robban. Huha. Ettől kéne elájulni? Ki a f.szomat hoz ez lázba? Mennyire kell együgyűnek lenni hozzá? Degenerált gyerekek és kisf.szú emberek játékszere max. Ahogy a kérdező is írta, menjen katonának az ilyen. Jaja tudom, ahhoz már nem lenne vér a kukiban. :)

2023. nov. 11. 21:25
 37/56 anonim ***** válasza:
39%
Én az itt és a hasonló helyeken olvasottak alapján lelkiismeret furdalás nélkül fogom körbe robbantgatni a környező utcákat.
2023. nov. 11. 21:30
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
#36 Én is idéztem, pontosan a Rendzavarás szabálysértés büntetési tételeit amiben az egyik minősített eset a petárda, de ezt ugye nem vesszük észre, csak amit saját magunk mondunk, hogy az úgy van! Mindegy, erre már nem írok semmit, mert nincsen kötélidegzeted és ha írnék bármit, arra rögtön ugrasz, és folytatódik a személyeskedés. Boldog karácsonyt kívánok!
2023. nov. 11. 21:30
 39/56 anonim ***** válasza:
24%

37 és ez kit érdekel szerinted?Jó szórakozás hozzá.

Ha él a környéken pl hozzám hasonló ember, úgy is a szádba fogja tömködni vagy lecsapkodja a kezeidet.

Te kis petarda betyár. Az utcák réme. Lol.

2023. nov. 11. 21:36
 40/56 anonim ***** válasza:
48%
Mint ahogyan már említettem, számomra ez parttalan vita. Amennyiben személyeskedtem, vagy hasonló aljasságot követtem el, úgy elnézést kérek ezért. Ahogyan a Biblia mondja: Boldogok a lelki szegények...
2023. nov. 11. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!