Ilyen helyzetben nekem is feljelentést kellett volna tennem? Még lehet?
#16:55
Pont most írtam, hogy meg is ölhetted volna, mert az új btk ezen a téren fekete-fehér.
Ha ezt így adod elő a bíróságon, egyből börtönbe kerülsz!
"beszaladtam egy késért és megszúrtam."
-Szándékosan kereste a kést azért, hogy megszúrja vele.
"de a második a hátába mert pont úgy fordult"
-Menekülés közben, (bosszúból), hátbaszúrta.
"Aznap amikor kihallgattak mindkettőnket jobban jartam volna ha én is feljelentem?"
-Nem tett feljelentést. A másik fél állítását igaznak véli, nem ellenkezik ellene, nem tett viszont feljelentést.
Pont a legfontosabbat nem részletezted! Kinek a házába menekültél be?
-Saját otthonodban többen megjelentek? Ebből az egyik fizikailag neked támadt? Te négykézlább, ütésektől fájó fejjel, felső végtaggal rohantál be a házadba? Menekülés közben a támadód követett? Behatolt az otthonodba? Ismét támadott? Kiabált közben valami (élet kioltásávál kapcsolatban)? Utána kaptad elő a kést a konyhafiókból?
#17:14
Látod, érved már nincs mert levan írva egyértelműen, hogy túllépheted az arányosság elvét és befoghatod az usas hülyeségeddel együtt és akkor egyből jön a személyeskedés :D Ennyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!