Ilyen helyzetben nekem is feljelentést kellett volna tennem? Még lehet?
Figyelt kérdés
Négy napja történt hogy egy összeszólalkozás verekedéssé fajult. Ő ütött először, én visszaütöttem, de csak úgy tudtam őt megállítani hogy beszaladtam egy késért és megszúrtam. Tudom amikor beszaladtam be kellett volna zarnom az ajtot es nem a kesert rohanni. De mire visszamentem volna bezarni kessel a kezemben, o mar bent volt a lakasban, es mashogy nem tudtam elkerulni mert feltettem az eletem. Az első szúrás a kezébe sikerült , de a második a hátába mert pont úgy fordult hirtelen. Ő feljelentett gyilkossági kísérletért. Az első szúrásról nem is szólt se orvosnak se rendőrnek, el se lett látva csak a háta.Tehat a vallomasbol ezt kihagyta. Azert hogy úgy tünjön hogy én hátulrol mehprobaltam megolni. Meg azt is kihagyta hogy elotte engem jol megvert. Sot azt hazudta hogy en kezdtem a verekedest. Van két tanuja, egyik az ellenségem, màsik a haverja a feljelentőnek. Tehát úgy ferdítenek ahogy akarnak, lehet nem is látták. Mire számíthatok? Aznap amikor kihallgattak mindkettőnket jobban jartam volna ha én is feljelentem? Vagy ilyenkor nem szoknak mert mar ugyis vizsgaljak? Vagy még utolag megtehetem? A teljes igazsag a vallomasomban szerepel, de erdemes ezt feljelentes kereteben megtennem? Hany napom van ra? 4 már eltelt. Ugy tudom buntetett eloeletu a szemely, talan feltetelese is van de utobbiban nem vagyok biztos. Tehat meguthetne a bokajat.2023. nov. 10. 16:30
1/42 anonim válasza:
Szerintem ne jelentsd fel ha hátbaszúrtad, de ez csak egy tipp. :D
2/42 anonim válasza:
Mind a kettőtöket le kell csukni tíz évre ugyanabba a cellába. Amelyikőtök életben marad tíz év múlva szabadul.
3/42 A kérdező kommentje:
A masodikat is a kezebe akartam mert oldalra fordult, csak hirtelen hatra fordult , lehet akkor akart volna megiscsak eltavozni.
2023. nov. 10. 16:39
4/42 anonim válasza:
Saját lakásodon ért a csoportos támadás. Jogszabály szerint meg is ölhetted volna, mert ilyen esetben a támadást az élet koltására irányultnak kell tekinteni. Pont. De ha lett volna bíróság, ezt elmondta volna az ügyvéd, tehát valszeg kamu a sztori.
5/42 A kérdező kommentje:
Mar csak az is torvenysertes hogy hazugsagokat allitott a vallomasaban. Hatosag felrevezetese.
2023. nov. 10. 16:48
6/42 anonim válasza:
Majd a böribe megdugják a lukad.
7/42 anonim válasza:
Ilyen esetben mindig van bíróság és nyomozás.
8/42 anonim válasza:
#4: Ne beszélj hülyeséget! Nem az USA-ban vagyunk. Arányosan léphetsz fel. Ha megüt, visszaüthetsz, nem ránthatsz kést.
9/42 A kérdező kommentje:
Mint irtam 4 napja tortent, meg a vizsgalodas szakaszban vannak csak. Meg csak most hallgattak ki a tanukat. Tehat birosag meg nem volt.
2023. nov. 10. 16:50
10/42 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!