Ha valaki viszont látja a fotóját valamelyik igen színvonalas (Puruttya, napiszar, szánalmas.hu) vagy hasonló oldalon, az tehet feljelentést, mivel az engedélye nélkül használták fel a fotóját, és emiatt igen kellemetlen helyzetbe is hozták?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 19:52
1/39 anonim válasza:
akik oda kerülnek nagy részük megérdemli!
2/39 anonim válasza:
Igen, mivel az a személyiségi jogok megsértésének számít.
3/39 anonim válasza:
szerintem nem igazán mivel amikor felteszed a képed myvipre/ iwiwre akkor elfogadod a felhasználási feltételeket, vagyis mindenki szabadon leszedheti és felhasználhatja a képeidet.
4/39 anonim válasza:
nézd meg a Napiszar.com Postafiók részlegét...csomó hisztis levél hogy ígymegúgy szétperelik az adminok fejét,és még mindig él és virul az oldal xD
5/39 anonim válasza:
aki k.rvák közé megy ne csodálkozzon ha megb.sszák!feltöltötted a képed, innentől kezdve bárki bármit csinálhat vele!ha nincs levédve....
6/39 anonim válasza:
Annyira szeretem ezt az ostoba liberálkommunista "jelencsükföl!" reflexet. Ahelyett, hogy elgondolkodna az illető: vajon miért került ki a képe az internet szégyenfalára? Tényleg ennyire bonyolult az okokat keresni a nagypofájú fenyegetőzés helyett?
Amúgy nem a fenti oldalakkal van gond, hanem a rajtuk publikált félnótásokkal.
7/39 anonim válasza:
Csak írjál nekik egy emailt, és kérd meg őket, hogy vegyék le. Ments el a leveled. Ha ezután sem veszik le, akkor perelhetsz, előtte nem.
8/39 anonim válasza:
Én még nem láttam ott olyan képet, amelyik nem odavaló lett volna. Nem kell magadról olyan képeket feltenni, az emberi normáknak megfelelően kell élni, és akkor nem kerülsz oda.
9/39 anonim válasza:
érdekelne h ha mondjuk egy olyan képet tesznek fel,ami a neten nem is volt fenn,pl: egy dühös ex vagy egy kedves barát így akar kisurni a máskikkal ,olyankor mi van?
10/39 anonim válasza:
Ha valaki feltesz iwiwre/ myvipre egy képet magáról, azzal vállalja, hogy ország- világ láthatja, és röhöghet is rajta, ha a képen éppen hülyén néz ki, vagy hülyeséget csinál. Innentől fogva napiszarék/ puruttyáék semmi törvényelleneset nem csinálnak (nem élnek vissza semmilyen adatoddal, hiszen azt pont te tetted közzé). Ha a számítógépedről lopnák el, igen, az bűncselekmény lenne...de így?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!