Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben a helyzetben tudok...

Ebben a helyzetben tudok feljelentést tenni? Vagy inkább engedjem el?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napok egyikében egy hölgy úgy döntött az utcán, hogy rámköp, minden ok nélkül. Tehát semmi sem történt, nem beszéltünk, csak rámnézett, és már láttam hogy gyűjti a nyálat a szájában. Talán nem tetszettem neki, nem tudom mi késztet erre egy embert, főleg a koronavírus idején..Leidiótáztam, ezután pedig nekem akart jönni. Arrébb mentem de jött utánam, majd lekurvázott, anyázott egy sort és végül békénhagyott. Nagyon be voltam pánikolva, és senki nem jött az utcán akitől segítséget tudtam volna kérni, egy néni és egy kislány látta ezt az egészet. Viszont egy bank közelében történt, tehát lehet a kamerák felvették a történteket. Innen el lehetne indulni, de fogalmam sincs hogyan találnák meg a nőt. Viszont nagyon szeretném ha elnyerné méltó büntetését, mert ez egy nagyon megalázó dolog, amit ráadásul semmi nem indokolt. 19/L

2021. jan. 28. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elmebeteg volt. Rendőrt kellett volna hívni, hogy megtámadtak az utcán.

Ez garázdaság. Tegyél feljelentést mielőbb, hogy a kamerák nehogy közben töröljék az adatokat.

2021. jan. 28. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Rohadtul nem garázdaság, rádasásul a kérdező önmagával kerül ellentmondásokba.

Jelentettem.

2021. jan. 28. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Mégis hol kerültem ellentmondásokba önmagammal?
2021. jan. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!