Mennyi legyen szerinted a beleegyezési korhatár Magyarországon?
"Nagyon szép és kedves lány vagy"
Eddig azt hittem ezt bókolásnak, udvarlásnak hívják, nem manipulációnak. Mindig tanul valami újat az ember.
"és kezelni kellene minden pedofilt"
"Kezeltesd magad!"
Ne haragudj, de ezen most hangosan felröhögtem :D Annyira rá vagy kattanva erre a pedofil témára, pedig az itteni válaszok közül senki sem írta hogy őt izgatják a 10 éves kislányok. Ennyi erővel én is mondhatnám hogy gyilkos vagy és holnap menj be a rendőrségre hogy feladd magad, kb ugyanannyi értelme lenne.
Ráadásul gyógyítani sem lehet, maximum kezelni magával a szexuális vágy csökkentésével, ami jelenleg csak férfiaknál lehetséges. Egy női pedofilt a tudomány jelenlegi állása szerint sem gyógyítani, sem kezelni nem lehet. De persze odaböfögni mindenhova a "kezeltesd magad" szöveget nagyon könnyen megy :)
#53 Nem, mert alapvetően nem gyógyszer a megoldás, így pszichológus IS megfelelő lehet.
Magyarországon pedig azt zárják be, aki elkövet vagy tervez elkövetni valamit, megelőző jelleggel senkit nem fognak.
#56 Én nem a pedofilokat védem, hanem azokat az embereket, akik egy 14 évesnek bókolnak és ezért egyes kommentelők évekre börtönbe zárnák őket.
A pedofília a pubertás kor előtti gyermekek iránti vonzalom, amikor valaki nem a nemi jellegekre, hanem a gyerekekre izgul. 14 évesen egy egészséges fiatalnak már kialakultak a nemi jegyei, a lányoknak megnőtt a mellük, a fiúknak nő az arcszőrzete, mélyül a hangja és így tovább. Ez elkezdődik már 11-12 éves korban, pedofilnak pedig azt nevezi a tudomány, akik az ennél fiatalabb gyerekekre izgulnak.
Fontos ezt a különbséget megérteni, mert a hozzászólók többsége láthatóan nem ismeri a pedofília fogalmát és keverik más betegségekkel vagy egyéb fétisekkel. Önmagában a nagy korkülönbség nem pedofília, sosem volt az. A pedofilokról pedig sem a kérdésben, sem a hozzászólásokban nem esik szó azon kívül, hogy egyes válaszolók szerint mindenki pedofil, aki nem ért velük egyet, és jelenleg nem létező kezeléseket ajánlanak nekik. Így én sem védem, sőt, elítélem őket.
De egy 14-15 éves fiatal iránt vonzalmat érezni nem pedofília, hanem teljesen természetes reakció egyszerűen azért, mert így működik a biológia. Azokat az embereket védem, akik normálisan működnek, és természetes reakcióként vonzalmat éreznek egy fiatal, vonzó test iránt. 14 évesen már én is vonzónak találtam más 13-14 éveseket, és aki egy 14 éves számára vonzó, az vonzó lesz egy 50 évesnek is. Nem értem hogy ebben egyesek számára mi olyan megbotránkoztató, ezért védem az érintett réteget.
Ráadásul nem tudom észrevetted-e, de a 6 oldalas válaszáradatban mindenki 50 éves, "aberrált", "pedofil" férfiakat emleget. Egyedül én hoztam szóba a #15-ös válaszomban egy 40 éves nő és egy 14 éves fiú példáját, illetve az #52-es válaszomban a pedofil nőket. Mindenki csak a sztereotív 50 éves, pocakos pedofil bácsikat nyomja, bármiféle objektivitás nélkül, érzelmektől vezérelve, egy jogi kérdés alatt. A pedofil nők senkit sem zavarnak, ők nyugodtan benyúlhatnak egy 14 éves fiú nadrágjába és a szájukba vehetik a péniszét, ahogy az se zavar senkit ha a 14 éves fia az osztálytársa anyját dugja. Egyedül az idős férfiakon problémázik mindenki. Ez az irreális, nem a 14 évesek iránti vonzalom. Senkit sem érdekel itt a valódi pedofília, vagy a gyermekek védelme, csupán az idős férfiak iránt érzett ellenszenv miatt ők a forrása minden bajnak és problémának, amit most jól kiírnak magukból.
“De egy 14-15 éves fiatal iránt vonzalmat érezni nem pedofília, hanem teljesen természetes reakció egyszerűen azért, mert így működik a biológia. ”
Téves, efebofiloknak hívják őket (mondjuk a késő purbertásokra izguló beteg emberekre mondják) és számos országban börtön jár érte. Itt is az kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!