Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi legyen szerinted a...

Mennyi legyen szerinted a beleegyezési korhatár Magyarországon?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 22:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 anonim ***** válasza:
86%
#80 +1... Legkorrektebb válasz eddig, rövid, de minden ami ehhez tartozik jelen pillanatban.
2023. nov. 5. 18:09
 82/149 anonim ***** válasza:
29%
81- akkor koltozz olyan orszagba ahol gyerekeket dughatsz, ahol az a tobbseg, ne itt probald rankeroltetni a teveszmeid. Kiforgathatod a szavaim, ahogy csak tetszik, de ahelyett, hogy vedened magad es a gondolatmeneted, inkabb te gondolkozz el azon, miert akarod, hogy MEGINT ez legyen a norma?!
2023. nov. 5. 18:23
 83/149 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval most azért vagyok a szemedben rossz mert te mást gondolsz, vagy azért mert szembemegyek a többség véleményével?"

Nyilvan mindket dolog miatt. Maskent gondolkozok nokent, mint te, nem izgatnak a gyerekek es a fiatalok, az hogy ez a tarsadalmi norma csak plusz egy nekem.

2023. nov. 5. 18:26
 84/149 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy 81es??
2023. nov. 5. 18:27
 85/149 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom honnan szedted hogy gyerekeket dugnék... világosan le is írtam hogy nem izgatnak. Továbbá az sem érdekel hogy ez legyen a norma (nálunk mellesleg sosem volt az, mi az hogy "megint"?). És még én forgatom ki a szavaidat? Nem mellesleg én senkire nem akarom ráerőltetni a véleményemet veled ellentétben, aki habzó szájjal hordja el a másikat mindennek csak mert nem ért vele egyet. Felőlem mindenki azt gondol amit akar, nem zavar különösebben..

2023. nov. 5. 18:38
 86/149 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom ez miért lenne bármilyen módon is releváns, egyébként 30 vagyok. De ha ez számít valamit, kamaszként is hasonlóan vélekedtem a témáról.

2023. nov. 5. 18:43
 87/149 anonim ***** válasza:
80%
Attol, hogy te nem tenned meg (allitolag), olyanokat vedel akik megtennek. Nem tudom miért veded oket, ha nem tartozol kozejuk. Dehogynem akarod rankeroltetni, azt akarod hogy nezzuk el ezeknek az embereknek es tapsoljuk meg oket. Dehogynem volt ilyen az orszagban es Europaban.
2023. nov. 5. 18:45
 88/149 anonim ***** válasza:
69%

"Nem tudom miért veded oket, ha nem tartozol kozejuk"

Erről szól a közösség... Ha mindenki olyan önző lenne mint te, és nem törődne más csoportok véleményével, jogaival, lehetőségeivel, már rég széthullott volna a társadalmunk.

Egyébként aki a pedofíliával riogat remélem tisztában van vele hogy az nem egy büntetőjogi fogalom, hanem egy mentális betegség megnevezése, és önmagában nem is büntethető. Tehát azzal hogy valaki pedofil még nem tesz semmi rosszat és nem is vonható érte felelősségre. Akkor sem történne semmi, ha az összes kommentelőről kiderülne hogy pedofil. Helyettesítsd be más betegséggel, szerinted mennyire lenne korrekt számonkérni egy önkéntest aki az autistákat segíti azzal a beszólással, hogy "minek segíted őket, ha nem tartozol közéjük?"

Undorító dolog egy mentális betegséget ilyen szinten belerángatni a politikába és szitokszóként használni. Visszatérhetnénk végre a kérdés eredeti témájához, mert nagyon elvittétek a témát ezzel a pedofil-utálattal.

2023. nov. 5. 19:02
 89/149 anonim ***** válasza:
27%
A kozosseg a gyerekeket tobbe nézi, mint a pedofilokat (jobb helyeken). Valaki megteszi kozoluk, valaki nem. Ismertem olyat aki megtette (sajat unokajaval) es olyat is aki nem. A betegsegeket kezelik, de sok nem mer elmenni kezeltetni magat.
2023. nov. 5. 19:11
 90/149 anonim ***** válasza:
70%
Azert vagyok onzo, mert nem engednem, hogy gyerekekkel legyenek a pedofilok??? Te ezt komolyan gondolod??? Jo eg... Elkeserito a hozzaallasod.
2023. nov. 5. 19:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!