Egy áruház rendszeresen meglopja a vásárlóit azzal, hogy a kiírt és a fizetendő árak nem stimmelnek. Hol tudom ezt bejelenteni?
Nagyon gyakoriak ezek a problémák, régebben 5 vásárlásból egyszer fordult elő, de most már minden másodiknál. Ma is belefutottam, otthon vettem észre, kb. 400 Ft-al került többe az egyik termék a kiírt árnál.
Ha a pénztárnál észre veszem, akkor korrigálnak, de ez nem mindig sikerül, főleg ha sokat vásárolok és sokan vannak. Ma ők győztek. :(
Kedden megnézem ismét az érintett terméket, és ha nem stimmel a kiírt és fizetendő ár, most már szeretném bejelenteni az illetékesek felé, mert elegem van belőle.
Hol/kinek jelezhetem a problémát?
dehogyisnem jelezd a hatóságnak. ha élelmiszr bolt akkor a nébihnek is. a gazdasági versenyhivatalnak..
azért csinálják mert nem tesznak panaszt.
másrészt irj be a panaszkönyvbe. azt törvény szerint jól látható helyre kell kitenni és kóteles átadni, ha nem rendört hivsz! igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!