Egy bérszámítási feladathoz szeretnék segítséget, mennyi volt 2021-ben a munkavállaló bruttó béréből fizetendő adók, járulékok százaléka?
Figyelt kérdés
2021-es bruttó bérből milyen tételek kerültek levonásra hány százalékban. Illetve, ha egy háromgyermekes párról van szó, akkor milyen kedvezményre jogosultak? Esetleg pontos forrást hol találok? Több számot is találtam az interneten, nekem nem egyértelmű..
Köszönöm szépen, nagy segítség.
2022. jan. 14. 17:11
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem papíron kell kiszámolnom százalékokkal. Ezek a kalkulátorok pedig màr 2022-esek.
2022. jan. 14. 17:19
3/4 anonim válasza:
Akkor beírod a keresőbe 2021. Huh bakker.
De a nettober.com mindent kiszámol leírja a százalékokat több évre visszamenőleg számolhatsz. És átmásolhatod a papírodra.
4/4 anonim válasza:
Segítek:
15% szja
18,5% tb-járulék
Munkáltató terhei:
15,5% szocho
1,5% szakképzési volt
Mondjuk had ne kommeltáljam, hogy mondjuk ha bérszámfejtést tanulsz, azért az előző évi járulékokkal, adómértékekkel illene tisztába lenned, pláne tekintve hogy még nagyon év eleje van, tehát nem is régen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!