A le nem töltött felmondási idő miatt fizetendő bért a cég köteles elfogadni a felmondási idő helyett? Ők maguk fenyegettek ezzel most ők nem akarják elfogadni
Felmondtam, mondták 30 nap a felmondási idő amit le kell töltenem. Mondtam nem töltöm le.Mondták erre akkor tartozom nekik az 1 havi,30 napra szóló béremmel és hanem adom oda , perelnek.
Másnap bevittem a pénzt nekik kp-ban.
A szemük kerekedett, és nem akarjék elfogadni. Azt mondják vigyem a francba a pénzemet, őnekik a munkém kell még 30 napig.
Nem értem. Ők maguk hozták fel ezt a bérfizetést, meg hogy perelnek ha nem fizetek.
most meg hogy ott a pénz előttük most meg nem kell?
Hát ők maguk jöttek elő vele!
Bepróbálkoztak, nem jött be.
Írd le nekik hogy hajlandó vagy kifizetni, nem kell perelni.
Ilyenkor szokták beírni hozzászólók, hogy kamu alapítványi iskolás kérdés.
Kérdező, annyira meg lehet ismerni a stílusodról. Hányszor és hány helyen mondtál már fel az utóbbi egy hónapban?
Gyakorlatilag úgy kellene működnie, hogy nem töltöd le a felmondási idődet.
A cég erre ír Neked egy felszólítást, hogy fizesd meg a le nem töltött felmondási időre járó béred, és megírja az indokot, valamint a jogorvoslati lehetőségedet is.
Ha Te megfizeted az összeget (bizonyíthatóan), akkor ennyi volt a történet.
Ha nem fizeted meg, akkor jönnek a jogi/bírósági hercehurcák.
Én sem értem a céget. Véleményem szerint saját kardjába dőlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!