Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma voltam boltba és kipakoltat...

Nem dávid kérdése:

Ma voltam boltba és kipakoltatott a biztonsági őr ok nélkül. Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Nem is adtam rá okot ott égtem mindenki előtt ezért lehet valamit tenni?
2010. okt. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
52%

"Egyébként szerintem egyetlen boltból sem lopnak annyit össze egy hónapban,mint amennyi a biztonsági őr fizetése.Tehát szerintem teljesen feleslegesek.Pláne egy olyan üzletben,ahol ott van az ajtónál a csipogó..."

Hát azért nem teljessen felesleges,mert gondolj bele,mi lenne ha nem volna egy üzletben őr,ha igy is lopnak...

Hiába van riasztó kapu..,akkor is lopnak!Te mire gondolsz,majd a kasszás vagy árufeltöltő ott neki áll dulakodni a lopós "vásárlóval"???:D Ez viccnek is rossz!!!

Sőőt,még bekamerázott boltban is lopnak,szóval elkél a biztonsági őr,főleg kishazánkban!!Ezt sokéves munka tapasztalatomból irom!!;)

2010. okt. 9. 15:35
 72/78 anonim ***** válasza:
22%
Simán jelentsd fel! Milyen jogon gyanúsított,hogy loptál! Mert a kipakoltatás aZ AZ!!Ezért ki is basszák!
2010. okt. 15. 20:23
 73/78 anonim ***** válasza:
48%

Atyavilág, mennyi ostoba ember gyűlt össze ennél a kérdésnél. A legdurvább pedig hogy a hülyeség van felpontozva, a jó válasz pedig le.

A biztonsági őr nem hatósági személy. Nem muszáj megmutatnod a táskád, és fel sem tarthat. Magyarán mondva, semmi értelmük, csak ugye, ha ott áll melletted a biztonsági őr, akkor biztosan nem fogod ellopni azt a valamit.

Azt kellett volna mondanod, hogy nem pakolom ki. Ekkor mondja, hogy akkor hívok sünt. Azt mondod, jó, de nem várom meg. És akár mosolyogva elsétálhatsz, nem tarthat fel.

2010. okt. 15. 23:04
 74/78 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó...,rosszul tudod,mert visszatarthat a rendőrség kiérkezéséig ha ellenkezel!!Egyébként is miért ellenkeznél,hogy nem mutatod meg a táskád ha nincs semmi vaj a füled mögött???Igy csak arra tereled a gyanút,hogy tényleg loptál(még ha nem is...),ha itt harciaskodsz és ellenálsz az ellenőrzésnek!Igazi észlény vagy,szeretem az ilyen vevőket:D Egy biztonsági őr...
2010. okt. 16. 15:32
 75/78 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így van.Én most járok tanfolyamra és pont pénteken volt erről szó.De hát had okoskodjanak....Szeretni fogják őket majd a rendőrök.
2010. okt. 18. 08:25
 76/78 anonim ***** válasza:

"Mondjuk rágalomért."

Tehát több tanú jelenlétében kijelentette, hogy loptál?

2012. jún. 11. 23:46
 77/78 anonim ***** válasza:
54%

"de mégis most ok nélkül kipakoltat evvel nem értek egyet."

Szerinted itt hányunkat érdekel te mivel értesz egyet?

2012. jún. 11. 23:47
 78/78 anonim ***** válasza:

"mi van ha nem hordja az engedélyt magánál ???"

Mi lenne? Visszavonják.

2012. jún. 11. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!