Ma voltam boltba és kipakoltatott a biztonsági őr ok nélkül. Feljelenthetem?
Igazat adok a kérdezőnek!
Engem se az érdekel, hogy kipakoltat mert ha nem loptam félnivalóm nincsen. De ha tele van a bolt akkor nem hiszem , hogy mindenki azt mondja magába hogy húh biztos alaptalanul pakoltatják ki azt a fiatal srácot..
Ha megkér hogy menjek be valahova bemegyek természetesen meg jegyzőkönyv tanú akár rendőr jelenlétében szívesen kipakolok megmutatom neki a zsebemet de utána azért egy elnézést kiböföghetne..
Nem akartak még engem kipakoltatni de ha ez megtörténne tuti hogy legelőször rendőrt hívatnék , mert ha jól tudom a biztonsága őr csak belenézhet a táskába meg zsebbe..
Kérdés: Ha én azt mondom a biztonsági őrnek hogy ezt most kihagyom és elmegyek akkor mi történne? Persze ha szabályszerűen jár el..
Nincs rád írva, hogy tisztességes vagy, sem az ellenkezője. Valami gyanúsat észlelt, ezért pakoltatta ki a motyódat.
Nem értem mit kell ezen lovagolni. Akkor feljelenthetnéd ha benézett a ruhád alá is.
így meg nem tudsz csinálni semmit sem.
És igenis kérheti az őr, h mutasd meg, mi van a táskádban!!!
De esetleg menj el a rendőrségre, hogy jól körberöhögjenek, mert hogy nem fognak veled foglalkozni az tuti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!