Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma voltam boltba és kipakoltat...

Nem dávid kérdése:

Ma voltam boltba és kipakoltatott a biztonsági őr ok nélkül. Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Nem is adtam rá okot ott égtem mindenki előtt ezért lehet valamit tenni?
2010. okt. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
60%

Igazat adok a kérdezőnek!

Engem se az érdekel, hogy kipakoltat mert ha nem loptam félnivalóm nincsen. De ha tele van a bolt akkor nem hiszem , hogy mindenki azt mondja magába hogy húh biztos alaptalanul pakoltatják ki azt a fiatal srácot..

Ha megkér hogy menjek be valahova bemegyek természetesen meg jegyzőkönyv tanú akár rendőr jelenlétében szívesen kipakolok megmutatom neki a zsebemet de utána azért egy elnézést kiböföghetne..

Nem akartak még engem kipakoltatni de ha ez megtörténne tuti hogy legelőször rendőrt hívatnék , mert ha jól tudom a biztonsága őr csak belenézhet a táskába meg zsebbe..

Kérdés: Ha én azt mondom a biztonsági őrnek hogy ezt most kihagyom és elmegyek akkor mi történne? Persze ha szabályszerűen jár el..

2010. okt. 7. 15:39
 22/78 anonim ***** válasza:
32%
Írjátok már ide a jogszabály számát amelyik szerint a biztonsági őrnek van joga ehhez !!
2010. okt. 7. 15:41
 23/78 anonim ***** válasza:
55%
Az a dolga, h akkor intézkedjen, ha van rá OKA, nem értem, h mit van mindenki fölháborodva! A följelentést tényleg túlzásnak tartom, de biztos, h elkérném az őr nevét, és panaszt tennék az üzletnél, ill. beleírnék a panaszkönyvbe, valamint mielőtt kipakoltat magyarázatot követelnék tőle, h mi alapján tűntem neki gyanúsnak, ugyanis ezt meg kell tudnia indokolni..........és igenis ciki, akkor is ha nem talál nyilván semmit, de az ilyen-olyan járókelők, egyéb vásárlók előtt igenis kellemetlen, mert kívülállóként nem tudhatják, h mi folyik, és hogy találtak-e vmit vagy nem, vagy hogy azért pakoltatnak-e ki, mert épp az imént tetten értek.....aki látja, abban csak az rögzül, h kipakoltatták, tehát vmi nem stimmel, aztán megy a pletyka, a végén meg már konkrétan az a hír fogja járni, h képzeld, xy a .... üzletben LOPOTT, láttam, ott voltam , tehát egy tolvaj, vigyázz vele!!!
2010. okt. 7. 15:43
 24/78 anonim ***** válasza:
54%

Nincs rád írva, hogy tisztességes vagy, sem az ellenkezője. Valami gyanúsat észlelt, ezért pakoltatta ki a motyódat.

Nem értem mit kell ezen lovagolni. Akkor feljelenthetnéd ha benézett a ruhád alá is.

így meg nem tudsz csinálni semmit sem.

És igenis kérheti az őr, h mutasd meg, mi van a táskádban!!!

De esetleg menj el a rendőrségre, hogy jól körberöhögjenek, mert hogy nem fognak veled foglalkozni az tuti!!!

2010. okt. 7. 15:43
 25/78 anonim ***** válasza:
39%
Biztonsági őrök: Mit tesztek, ha valakinél fegyver van? Mert én fegyverviselő vagyok(önvédelmi célból), és sokszor eszembe jutott már, hogy mi lenne akkor, ha kipakoltatnának, és ugye ott fityeg az aranyos(amit engedéllyel tartok)..
2010. okt. 7. 15:45
 26/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérem hogy mutasd meg az engedélyed.
2010. okt. 7. 15:47
 27/78 A kérdező kommentje:
Amugy végül is kipakoltam de soha többet nem fogok inkább megvárom a rendőrt. amúgy meg amikor rákérdeztem hogy miért kell kipakolnom akkor csak azt mondta hogy rutin ellenőrzés. mondom ne hazudjon mit láttott hogy ki kell pakolnom? azt mondta csak rutin. Nem tudta megmondani hogy miért. Most őszintén ha elrakok valamit és elmondja hogy látta akkor nincs gond. De így alaptalanul rágalmazott nagyon felidegesíttet.
2010. okt. 7. 15:48
 28/78 anonim ***** válasza:
0%
mi van ha nem hordja az engedélyt magánál ???
2010. okt. 7. 15:48
 29/78 anonim ***** válasza:
36%
Köszönöm. Az engedély mindig nálam van, mint a személyim. Úgyis együtt érvényes.
2010. okt. 7. 15:51
 30/78 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy ha nincs vaj a füled mögött,akkor nem értem miért kell parázni,hogy belenézzen a táskádba?!És általában az őrök bekisérik egy helyiségbe a vevőt és ott kérik meg a táskája bemutatására,nem a vevők elött!Nem értem miért kell ezen kiakadni?? Ha ellenkezik valaki,hogy kipakoljon és megmutassa a táskáját akkor nálam mégnagyobb gyanút kelt,hogy lopott... Egy bizt. őr.
2010. okt. 7. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!