Alapos gyanú nélkül a biztonsági őrnek NINCS JOGA KIPAKOLTATNI !! Főleg mások előtt ! Legfeljebb megkérhet hogy fáradj be az irodába, ott nézheti meg a motyódat két pártatlan tanú jelenlétében, és jegyzőkönyvet kell róla felvenni !!
TÉVEDÉS NE ESSÉK !! A biztonsági őr dolga a lopások figyelése, nem az emberek zaklatása !!
Én már két esetben tettem panaszt, egyik biztonsági őr sem dolgozik már ott ahol....
Rögtön be kellett volna írni a panaszkönyvbe és a vezetőnek !!
2010. okt. 7. 15:23
12/78 A kérdező kommentje:
15:23 na végre egy olyan ember aki jól látja! De most igazság szerint hogy beir a jegyzőkönybe nem vok előrébb. Fel szeretném jelenteni rágalomért és kártéritést szeretnék kérni nyilvános megalázásért. Ezt a rendörségen meg tudom tenni?
2010. okt. 7. 15:26
13/78 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok nektek.Lehet hogy te úgy gondolod hogy semmi gyanúsat nem csináltál, de lehet hogy ezt az őr másképp véli.Ezért nem értem miért kell feljelenteni meg panaszt tenni.Ez a dolga.De ezt úgyse fogjátok megérteni.
2010. okt. 7. 15:29
14/78 anonim válasza:
na igen csak így semmi bízonyítékod arról hogy mi történt :(
2010. okt. 7. 15:29
15/78 anonim válasza:
ha nem csináltál semmi gyanúsat, akkor én sem értem h miért pakoltatott ki, szerintem ehhez etikailag nincs joga. akik szerint ez természetes h mindenki szeme láttára kipakoltatnak, örülnétek, ha megtalálnák a tamponodat vagy egyéb intim holmijaidat? vagy csak szimplán mki azt hinné, hogy lopást kíséreltél meg?
2010. okt. 7. 15:31
16/78 anonim válasza:
És én még biztonsági őrnek tanulok.Ennyi idióta embert.Engem súlyos testi sértésért is feljelenthetnél egy ilyen után mert az biztos hogy pofán is csapnálak.
2010. okt. 7. 15:31
17/78 anonim válasza:
Nem jelentheted fel,de megpróbálhatod viszont körberöhögnek!Ehez joga van,ha esetleg gyanús voltál,de belenyúlni a táskába és megmotozni viszont nincs joga!
2010. okt. 7. 15:34
18/78 anonim válasza:
A biztonsági őr NEM hatósági személy !! Kihívhatja a rendőrséget ha az a gyanúja hogy loptál, de nem vagy köteles megmutatni a szatyrodat !! Amúgy pénztártól való távozás után nix reklamáció !
Jó lenne ha a biztonsági őröket egy kis jogra is tanítanák, mert sok csak a felsőbbrendűnek képzeli magát és ezt akarja kiélni !!
2010. okt. 7. 15:34
19/78 anonim válasza:
Pénztártól való távozás után a vevőnek nincs reaklámációs lehetősége,de az őr intézkedhet!!!És az őrök csak úgy ok nélkül senkit nem gyanúsitanak meg és pakoltatnak ki!!Tuti hogy a kérdező valami miatt magára vonta a figyelmüket,viszont ha "lyukra" futotttak,akkor min. egy elnézést szoktak mondani,legalábbis én szoktam elnézést kérni!Egy bizt. őr
2010. okt. 7. 15:38
20/78 anonim válasza:
Számtalanszor próbálkoztak már velem is a biztonsági őrök !! De nem hagytam magam, és amikor elmondtam hogyan kell szabályosan csinálni, mindegyik meghátrált.
Tisztelet a kivételnek, de sok tényleg csak azt akarja mutatni hogy Ő a Jani :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!