Nem dávid kérdése:
Ma voltam boltba és kipakoltatott a biztonsági őr ok nélkül. Feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Nem is adtam rá okot ott égtem mindenki előtt ezért lehet valamit tenni?2010. okt. 7. 14:30
41/78 anonim válasza:
Nem lenne hülyeség amit ír, csak azért mert nálatok nem úgy van.Igazából ez lenne a helyes, hogy váltogatni a szolgálati helyeket.
42/78 anonim válasza:
"De esetleg menj el a rendőrségre, hogy jól körberöhögjenek, mert hogy nem fognak veled foglalkozni az tuti!!!"
Hát nem is tudom. Ha én rendőr lennék és valaki ilyennel jönne be olyan fülest lezavarnék neki, hogy megpördülne a tengelye körül.
43/78 anonim válasza:
Joga van MEGKÉRNI, de a vásárlónak pedig joga van megtagadni !
44/78 anonim válasza:
Sok ostoba vásárló is van,nemcsak az őrök...,többek között itt is jól látható pár válaszoló személyében köztük a kérdező is!Ha udvariassan megkérlek,hogy ellenőrzésből kifolyólag fáradj utánam,és megkérlek,hogy blokk alapján egyeztessük a táskád tartalmát akkor ellenállsz? Úgyis Te húzod a rövidebbet ha ellenkezel,mert ehez joga van a bizt. őrnek!!!! Nekem eddig hál isten semmilyen problémám nem volt a vevőkkel mert illedelmes vagyok mindegyikkel akit ellenőrzök!
45/78 anonim válasza:
"mi van ha nem hordja az engedélyt magánál ???"
Akkor egy telefon a rendőrségnek, és pár évig nem látjuk :)
46/78 anonim válasza:
"Nem lenne hülyeség amit ír, csak azért mert nálatok nem úgy van.Igazából ez lenne a helyes, hogy váltogatni a szolgálati helyeket."
Úgy is szokták. Nagyon elenyésző azon helyek száma ahol állandó emberek vannak. Ezt cége válogatja.
47/78 anonim válasza:
"Joga van MEGKÉRNI, de a vásárlónak pedig joga van megtagadni !"
Joga van megtagadni ha mindenképp rendőrségi huzavonát akar.
48/78 anonim válasza:
Ha a biztonsági őr meg akarja nézni a motyód, nyilván azért mert úgy gondolja loptál, effektíve meggyanúsít !! Ha mindezt nyomos indok nélkül teszi akkor az becsület sértés !! Nyomos indok pedig ha látta hogy eltettél valamit !
49/78 anonim válasza:
Mellesleg milyen boltban történt az eset? Tesco?
50/78 anonim válasza:
Nem tudom, de akiknek itt akkora semmiségnek tartják az egészet, azoknak gondolom már úgyis mindegy lehet, mert amúgy is csupa rosszat beszélnek róluk a környezetükben.....de van,aki nem a falu szégyene, és nem is szeretné, ha rossz hírbe kerülne, csak azért, mert az őr unatkozik, vagy vmit félreértett.Egyszer engem is kipakoltattak, szintén rutinellenőrzés címen, nagyon meglepődtem, így meg is tettem, de nagyon kellemetlen volt, majd el süllyedtem, és féltem, h talán vmi ismerős, vagy mi meglát......kb. egy évig nem is mentem az üzlet közelébe sem. Eszembe sem jutna, h akármit is ellopjak egy boltból, ha pedig ennek ellenére vki ezt tételezi föl rólam, akkor az igenis SÉRTŐ!!!! Nem utolsó sorban pedig ha tényleg vmi szomszéd vagy mi meglátna, h kipakoltatnak, akkor utána én sz0pjak, mert megy a híre a dolognak, aztán próbálhatom lemosni magamról azt, amit nem is követtem el, de még eszembe sem jutott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!