Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

Nem valószínű.
Ha elméletben engedélyeznék is, én sem szúrnék ki így szegény gyerekemmel. A Hürremeket, meg Szelimeket is sajnálom.

Húha, nem olvastam vissza az összes kommentet. Még!
De a 79-essel maximálisan egyetértek. Tökéletesen összefoglalta és leírta, amit Wedneasday sorozatbeli karakteréről gondolok.
Kicsit eltértünk az eredeti kérdés témájától. De ha már itt tartunk, nem vagyok már tini, de nagyon tetszett a sorozat első évada. Várom a folytatást! Nagyon jó lenne, ha a való életben is lennének ilyen emberek, mint Wednesday. Egyáltalán nem a gonoszság vagy önzőség vezérli. Ezért nagyon tisztelem.

Nem olvastam az összes kommentet, de még nemtom mindig nem írta-e le senki, amire még én itt a kérdés kapcsán gondoltam.
Az nekem nem poénnak, hanem fenyegetőzésnek tűnt, amikor
Wednesday mondott valami olyan Enid-nek, hogy éjszaka megf0jtaná. Na, és nekem emiatt nem annyira szimpatikus a Wednesday, mert nagyon úgy tűnt, hogy komolyan gondolja, és képes is lenne rá. Tehát emiatt nem szimpi, amúgy vannak jó tulajdonságai, meg ilyesmi, szóval közben szerethető, például amikor a méhecskés gyereket (most nem tudom a nevét pontosan) de elment megmenteni. Tehát az például jó volt, de én azért a való életben félnék egy ilyen leánynak a szobatársa lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!