Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

#90!
Az első részben van. Mikor Wednesday leveszi az ő térfeléről a színes fóliákat az ablakról, hogy ne nézzen ki úgy, mint amire ráhányt egy szivárvány és kettéválasztja a szobát. Közben megjön Enid és zokon veszi, majd összebalhéznak. Ekkor mondja neki Wednesday, (lehet nem szó szerint idézem), hogy "amikor meglátlak a következő emojik jutnak rólad eszembe: kötél, ásó, verem". Enid meg (kicsit később, pár szóváltást követően) össze akarja karmolni a farkas körmeivel. Ekkor lép de Tornhill, hogy lecsekkolja a csajokat. Arra már nem emlékszem, hogy pontosan mit kérdez, vagy mond. De arra válaszol Wednesday, hogy Enid majd megfojtja a kedvességével és majd viszonozza neki, álmában.
Én valamennyire meg tudom érteni. Én is eléggé introvertált vagyok. Ha olyan valaki, mint Enid, ráhányt szivárvány szerkóban, ismeretlenül, ugrándozna felém, hogy megöleljen, hát én se venném jó néven. Igaz, én nem vagyok ennyire szókimondó. De magamban gondolnék hasonló dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!