Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Adhatja valaki a Wednesday...

Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

Figyelt kérdés
Nyilván az anyakönyvezhető nevek között nem található meg, de be tudnánk jegyeztetni, akár magyarosított, fonetikus átírással? Előre is köszönöm a választ!

2023. jan. 31. 21:02
 11/92 anonim ***** válasza:
95%
És mi a neved?
2023. jan. 31. 21:20
 12/92 anonim ***** válasza:
100%
Ha Amerikába költözöl, ott a Monday és a Thursday kivételével adhatod mindegyiket. Ha öt gyereked születik, lehet a nevük Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday és Sunday.
2023. jan. 31. 21:23
 13/92 anonim válasza:
100%
Akkor már legyen Dzsenna, az még normálisabb lenne egy fokkal és van is. Már Jenna Ortega ha érted. :)
2023. jan. 31. 21:24
 14/92 anonim ***** válasza:
15%
És #10-es hozzászólásomat miért kellett lepontozni, mi bajotok van nektek? :D
2023. jan. 31. 21:25
 15/92 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez nagyon beteg. Remélem, tényleg csak egy unatkozó tini vagy. A fonetikus átírás egyszerűen borzalmas. A magyar verzió is olyan tetszetős lenne, nem? Lakatos Szerda.
2023. jan. 31. 21:26
 16/92 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is van Jenifer nevű ismerősöm, teljesen magyarok, nincs külföldi rokon, semmi. 90-es években született, azt mondta, az önkormányzatnál kérvényezték a szülei, de már szigorították a törvényeket, és ilyet nem lehet. Igen...én Dzsenifer vagyok, szintén 90-es években születtem, orrba-szájba próbáltam kérvényezni mindenhol a J betűs írásmódot, és nem engedik. Azt mondták, felejtsem is el. Pedig az ismerősöm fiatalabb nálam pár évvel, úgyhogy nem is értem, neki miért lehetett, nekem miért nem.
2023. jan. 31. 21:38
 17/92 anonim ***** válasza:
20%
Sajna csak " átírva ".
2023. jan. 31. 21:39
 18/92 anonim ***** válasza:
7%
Nem értem, hogy miért pontoztok le, betegek vagytok, ha nektek ez jól esik. Nem fogom feltölteni a személyimet, de TÉNYLEG külföldi nevem van, nem értem, hogy mi ezzel a bajotok. Mindegy, pontozzátok le ezt, hagy elégüljön ki a kis beteg lelketek. Örülök, hogy szebbé tudtam tenni az estéteket, fotelharcosok...
2023. jan. 31. 21:42
 19/92 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gond veled 18. Te még itt tartasz az életedben. Én kérdeztem mi a neved, meg se látod.
2023. jan. 31. 21:45
 20/92 anonim ***** válasza:
2%

Hol tartok az életben? Nem értelek.

Nem fogom kiírni ide a nevemet... J-vel kezdődik, amit angol kiejtés szerint dzs-vel kell mondani.

2023. jan. 31. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!