Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?
Figyelt kérdés
Nyilván az anyakönyvezhető nevek között nem található meg, de be tudnánk jegyeztetni, akár magyarosított, fonetikus átírással? Előre is köszönöm a választ!2023. jan. 31. 21:02
12/92 anonim 

válasza:

Ha Amerikába költözöl, ott a Monday és a Thursday kivételével adhatod mindegyiket. Ha öt gyereked születik, lehet a nevük Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday és Sunday.
13/92 anonim válasza:
Akkor már legyen Dzsenna, az még normálisabb lenne egy fokkal és van is. Már Jenna Ortega ha érted. :)
14/92 anonim 

válasza:

És #10-es hozzászólásomat miért kellett lepontozni, mi bajotok van nektek? :D
15/92 anonim 

válasza:

Hát ez nagyon beteg. Remélem, tényleg csak egy unatkozó tini vagy. A fonetikus átírás egyszerűen borzalmas. A magyar verzió is olyan tetszetős lenne, nem? Lakatos Szerda.
16/92 anonim 

válasza:

Nekem is van Jenifer nevű ismerősöm, teljesen magyarok, nincs külföldi rokon, semmi. 90-es években született, azt mondta, az önkormányzatnál kérvényezték a szülei, de már szigorították a törvényeket, és ilyet nem lehet. Igen...én Dzsenifer vagyok, szintén 90-es években születtem, orrba-szájba próbáltam kérvényezni mindenhol a J betűs írásmódot, és nem engedik. Azt mondták, felejtsem is el. Pedig az ismerősöm fiatalabb nálam pár évvel, úgyhogy nem is értem, neki miért lehetett, nekem miért nem.
18/92 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy miért pontoztok le, betegek vagytok, ha nektek ez jól esik. Nem fogom feltölteni a személyimet, de TÉNYLEG külföldi nevem van, nem értem, hogy mi ezzel a bajotok. Mindegy, pontozzátok le ezt, hagy elégüljön ki a kis beteg lelketek. Örülök, hogy szebbé tudtam tenni az estéteket, fotelharcosok...
19/92 anonim 

válasza:

Semmi gond veled 18. Te még itt tartasz az életedben. Én kérdeztem mi a neved, meg se látod.
20/92 anonim 

válasza:

Hol tartok az életben? Nem értelek.
Nem fogom kiírni ide a nevemet... J-vel kezdődik, amit angol kiejtés szerint dzs-vel kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!