Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Adhatja valaki a Wednesday...

Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

Figyelt kérdés
Nyilván az anyakönyvezhető nevek között nem található meg, de be tudnánk jegyeztetni, akár magyarosított, fonetikus átírással? Előre is köszönöm a választ!

2023. jan. 31. 21:02
 71/92 A kérdező kommentje:
69/70 01:00 nem volt trollkérdés, tényleg érdekelt a válasz, és ahogy az utánad lévő írta, tényleg nem annyira elrugaszkodott név. Az az egy válasz az viszont trollkodás volt, a sok hasonló jellegű válaszra 😄
2023. febr. 4. 15:56
 72/92 anonim ***** válasza:
6%
Én vagyok most a 70. az én válaszom nem trollkodás.
2023. febr. 4. 16:15
 73/92 anonim ***** válasza:
25%
A filmbeli Wendesday magasan felette áll intelligenciában a korosztályának,a mai fiatalok a nyomába se érnek.Minimum 4 nyelven beszél-angol,német,olasz,latin-sokoldalú,íjászat,vívás,cselló...A napi egy óra regényírás rendkívül igénybeveszi és karbantartja az agytekervényeket-ezek együtt legalább 140-es IQ-t feltételez.Ha azt szeretnéd hogy a gyereked méltó legyen a névadójához,az keményen zsebbenyúlós feladat lesz.Egy cselló 4-500 ezer ft,ha nincs hozzá érzéke csak pénzkidobás...A legtöbb fiatalnak van valami hobbija,de képzeld el milyen lehet 4-5 teljesen különböző dolgot mesteri szinten űzni.Előbb-utóbb a gyereket érdekelni fogja honnan kapta a nevét,mit mondasz neki?Hogy Wendesday egy zseni volt és szeretted volna ha a lányod is az lesz?
2023. febr. 4. 16:55
 74/92 anonim ***** válasza:
73%
73-as: csak jellemzően a sok észhez nem túl jó indulatú, összegészében nézve. Elég csak a kávézós srácot megnézni, hogy kihasználta.
2023. febr. 4. 17:22
 75/92 anonim ***** válasza:
92%
70.,72.vagyok megint,szerintem nem használta ki a kávézós srácot.
2023. febr. 4. 17:24
 76/92 anonim ***** válasza:
94%
*viszont tényleg nem túl jóindulatú.
2023. febr. 4. 17:24
 77/92 anonim ***** válasza:
78%
75-76: legalábbis igen erősen ugráltatta, hogy ide vigye, ezt tegye érte, stb. Erre értettem a kihasználást, hogy pl. nekem ez így nem férne bele.
2023. febr. 4. 17:26
 78/92 anonim ***** válasza:
93%
Miért kellene egy Addams lánynak jóindulatúnak lennie?Az nem illene a karakterhez-egyébként is a sztori arról szól hogy megpróbál szocializálódni.Ha alapból kedves lenne,unalmas volna a történet...
2023. febr. 4. 17:33
 79/92 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem igazából nem rosszindulatú,ez csak egy kattanás nála,hogy ilyen. Ugye Szerda kisasszony azzal is elhenceg,hogy megölt az előző suliban egy fiút,később kiderül hogy a piranha csak leharapta az egyik heréjét a csávónak.

Meg amúgy őt inkább egy fura stílusú szuperhősként jellemezném. Ő ment meg mindent,és mindenkinek segít,az igazságot akarja,sz@rul esik neki ha valaki miatta kerül sz@rba,pl.a méhes csávó stb... Próbálja leplezni az érzéseit több-kevesebb sikerrel,de valójában inkább csak rideg,határozott és kemény,de gonosznak a leg "jobb" indulattal sem lehet nevezni. Ártani is csak bosszúból árt akárkinek. Ártatlanokkal szembeni legnagyobb galádsága,hogy esetleg bunkó és flegma. A soriból leszűrt karaktere kizárt h ártatlan embereket öljön.

Ő egy nagyon-nagyon fura de jó ember akármilyen vicces is ez.

És rendkívül egyenes is,soha senkit nem hibáztat a saját hülyeségéért,nem próbál másra kenni dolgokat,kihasználni is csak nemes célból használ ki embereket hogy elöbbre vigyék a gonosz megállításában stb... Nem fél feláldozni magát.

Magyarán nem hogy jó ember,de jobb és egyenesebb ember mint az átlag emberek 90%-a kb.

Tetszik ez a paradoxon a személyiségében

2023. febr. 4. 23:33
 80/92 anonim ***** válasza:
93%
Nála ez a dark dolog inkább csak a stílusa,amit mutat. Egy átlag,osztálytársait szórakozásból terrorizáló tipik tucat bully 100x gonoszabb,mert szórakozásból bánt másokat. W.D. mesél ilyen dolgokat,de nem árt senkinek önző érdekből,meg kedvtelésből. Ebben az új sorozatban legalábbis. A régi Cristina Ricci féle W.azért csinált cifra dolgokat xD
2023. febr. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!