Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

18-as miért hisztizel ennyire, mit törődsz azzal, ha lepontoznak? Életed nagy alkotásai az ide írt kommentek vagy mi?
Én elhiszem, hogy külföldi neved van, engem is érdekelne, hogy mi az és hogyan sikerült anyakönyveztetni, de ha nem írod le, a te dolgod.
Bár szerintem egy Jenifer azért csúszhatott át anno, mert van változata magyar írásmóddal is, egy Wednesday esetében már nem ez lenne a helyzet.

Nem hisztizek, csak nem értem ezt a gonoszságot: ideírok jószándékkal, segítőkészséggel, hogy léteznek emberek külföldi névvel, senkit sem bántottam, semmi rosszat nem írtam és lepontoztok. Gyűlölöm ezt a fajta gonoszságot, amikor a jószándékú embert bántják az emberek.
Miért nem akarom ideírni a nevemet? Mert annyira ritka, hogy könnyen rámismerhetnének, amit nem szeretnék, hogy ti is névtelenek akartok maradni.

Gonoszság, na persze, nem kell ekkora túlzásokba esni.
A többi kommentedet valószínűleg a hisztizésed miatt pontozták le. A 18-as kommented jóval infantilisabb és nevetségesebb, mint bármilyen lepontozás.

Nem értem, hogy mi a bajotok velem. :D Irigyek vagytok, hogy nekem külföldi nevem van, vagy mi?
Nincs mit ezen irigyelni. Egész életemben gúnyoltak, hogy nem vagyok magyar. Mondjuk, az elmúlt 10 és anyanyelvi szintű idegennyelvtudás és a magyar nyelv kopása kiejtésben tényleg külföldiessé tett, úgyhogy nekem igazából csak jól jött a külföldi név, amit imádok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!