Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Adhatja valaki a Wednesday...

Adhatja valaki a Wednesday nevet a lányának?

Figyelt kérdés
Nyilván az anyakönyvezhető nevek között nem található meg, de be tudnánk jegyeztetni, akár magyarosított, fonetikus átírással? Előre is köszönöm a választ!

2023. jan. 31. 21:02
 61/92 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem nevezedek inkabb Lakatos vagy Orsós Dzsennaortegának?
2023. febr. 1. 14:33
 62/92 A kérdező kommentje:
Nem
2023. febr. 1. 14:33
 63/92 A kérdező kommentje:
Utolsó: azon is gondolkodtam: szerintem a Kalányos Sakira Dzsennaortega nagyon szépen cseng.
2023. febr. 1. 14:36
 64/92 anonim ***** válasza:
93%

Mekkor lenne már egy jelentes altalanos iskolaban ha minden lehetne..

Orsós Tiktok a tanarnonek jelenti, az osztaly letszama 48, hianyoznak 8an. Hianyzik. Lakatos Feszbuk, Lakatos Csaladipotlek, Kalanyos Onlifansz es a tobbiek..

2023. febr. 1. 14:38
 65/92 A kérdező kommentje:
Ahjjj de szép is lenne 🥹
2023. febr. 1. 14:47
 66/92 anonim ***** válasza:
87%

És mi lesz a teljes név? Kalányos Venszdéj? Dinók Venszdéj? Lakatos Venszdéj? Oláh Venszdéj? Rácz Venszdéj? Orsós Venszdéj?

Mert leginkább c típusúaknak jut eszébe ilyen, meg most ezek a török nevek, mint Elif, Gültem, Jamur, stb.

2023. febr. 2. 00:46
 67/92 anonim ***** válasza:
100%
40-es: akkor majd a kérdező lesz Pugsley, vagy Bumszli, mert egyszer úgyis fordították. Vagy Fütyi, mert Urban Dictionary-ban annak a szinonímájaként is szerepel. Bolgárul meg gyomormosú-legalábbis ilyesmi is felmerült valamelyik filmben-.
2023. febr. 2. 00:59
 68/92 anonim ***** válasza:
87%
Én komolyan mondom, eltiltanám a gyerekvállalástól azokat akik ilyen idióta neveket akarnak adni a gyereikeiknek.
2023. febr. 3. 12:24
 69/92 anonim ***** válasza:
94%

Akkor inkább legyen Enid

Ő is főszereplő a sorozatban,mellesleg sokkal aranyosabb a személyisége és az Enid már a '97-es utónévkönyvben is benne volt,mint anyakönyvezhető név.

Amúgy az jól nyomod kérdező,mert kb.5 oldalig nem esett le,hogy troll vagy,de az ilyen válaszoknál,hogy tetszik a kalányos fészbúk,és társai,lebuktál xD

Troll kérdés😁

2023. febr. 4. 01:00
 70/92 anonim ***** válasza:
87%
Venszdéj :) Javaslom helyette a Gvenda/Gvendolin nevet, Vendy becézéssel. Az hasonló. A Gvendolin/Gvenda az is külföldies, de talán még egy kicsikét kevésbé idegenebb hangzású , mint a Venszdéj/Venszdély. :):) Amúgy, most , hogy így próbálgatom , egyre közelebbinek tűnik a Wednesday keresztnév magyar gyereknek is, de én inkább nem adnám. Meg amúgyis, túl konkrét valaki, és a való életben nem biztos, hogy szimpatikus lenne egy ilyen csaj, és lehet, hogy mások hozzá akarnák őt hasonlítani, és esetleg még gúnyolhatnák is.
2023. febr. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!