Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?
Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?
Ez egy fegyver?
48-as, örülök hogy segítségemmel eljutottál arra a szintre, hogy rájöttél, a magzat nem a nő teste. és már nem azt a híres de butácska feminista 4.0 szöveget írtam le "azt csinálok a testemmel amit akarok". Már ez is haladás.
"Ráadásul élőlénynek onnantól kezdve számít, hogy az agysejtjei kialakultak"
Ezt a biológia nem így tudja.
"Ölésbez való jog???
Ez a pár centis embrió szerinted egy élő ember?
[link] "
egy alakuló, gyarapodó, kibontakozó egyed.
röviden: igen, ez az embrió él.
Én akkor is úgy vagyok vele, hogy egy meg nem született gyermekkel azt csinál a tulajdonosa, amit szeretne. Mindenkinek saját dolga eldönteni akar-e szülni avagy sem. Mivel senkinek nem árt vele (nekem nem és a többi hivatalosan regisztrált és nem regisztrált jelenleg élő embernek nyilvánított embernek sem), innentől kezdve az ő dolga eldönteni akarja-e vagy sem.
A különböző vírusok és baktériumok is csak élni akarnak, azokat miért irtod ki kegyetlenül a testedből? Sok millió vírusnak halált és szenvedést okozva ezzel…
57 hát ha szerinted jelen értékrendünk szerint az élő baktériumok morálisan egy lapon vannak az élő emberekkel, akkor valamit nagyon torz módon látsz.
üsd agyon a tízéves gyerekedet is, ha jólesik, elvégre a te szavaiddal élve "tulajdonod"
“Ölésbez való jog???
Ez a pár centis embrió szerinted egy élő ember?
[link] "
egy alakuló, gyarapodó, kibontakozó egyed.
röviden: igen, ez az embrió él.”
“Igen ember, miért szerinted milyen DNS-e van ? Kutya macska vagy delfin DNS?”
Disznó, a linkelt képen egy disznó embrió van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!