Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért akarnak radikális...

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Figyelt kérdés

Miért akarnak radikális feministák Szexsztrájkkal harcolni az abortuszhoz (öléshez) való jogért?

Ez egy fegyver?

[link]

#szex #abortusz #feminizmus #sztrájk #szextrájk #öléshez való jog
2022. jún. 28. 12:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/184 A kérdező kommentje:
28-as, az influenza vagy erősebb meghűlés civilizált országokban jóval több áldozatot szed mint a gyerekszülés. Rettegjünk, ki se menjünk az otthonunkból ezért! A kovidot szándékosan nem említettem, hanem csak a szimpla jól megszokott régi légúti fertőzéseket.
2022. jún. 28. 14:26
 32/184 A kérdező kommentje:

A szúnyog nem rokonod, nem leszármazód, és semmi köze az emberhez. Erkölcsileg más megítélés alá esik ezért.

Csak szólok.

2022. jún. 28. 14:27
 33/184 anonim ***** válasza:
82%

Gyilkosságot emlegettél, mert élőlény.

A szúnyog is élőlény.

2022. jún. 28. 14:28
 34/184 anonim ***** válasza:
96%
31! Tényleg? És az influenza után is 30 öltéssel a szeméremajkaidon, és egy gátsebbel kell egy újszülöttet ellátnod? Nem is tudtam. Hogy mik vannak…
2022. jún. 28. 14:29
 35/184 anonim ***** válasza:
17%

"nem érdemel velem szexet az a férfi, aki nem végeztet magán vazektómiát"

Ebből is látszik, hogy az abortuszellenes és a radfem társaság teljesen egy szinten van, mindegyik totál elmebeteg.

Közöttük ott vannak a normális nők és férfiak, akik értelmes párbeszéddel lerendezik ezt a kérdést egymás között.

Ezek a marhák meg hadd essenek egymásnak.

2022. jún. 28. 14:35
 36/184 A kérdező kommentje:
Az influenza veszélyesebb, de a tüdőgyulladás is amin az emberek többsége élete során átesik, mégis nagyobb eséllyel öl meg (tudod koporsó vagy hamvasztás) mint a szülés, igen, minden nyugati ország statisztikája szerint. Tudom, hogy primkó érzelmekre akarsz hatni, vizuálisan: sebes vérzős szövegeddel, mert a józan észre logikára, az országos statisztákra nem tudsz mit reagálni.
2022. jún. 28. 14:42
 37/184 anonim ***** válasza:
15%
Persze, majd pont azok a nők fognak szexsztrájkolni, akik egyik fäszról a másikra ugrálva közlekednek.
2022. jún. 28. 14:48
 38/184 A kérdező kommentje:

"Közöttük ott vannak a normális nők és férfiak, akik értelmes párbeszéddel lerendezik ezt a kérdést egymás között."

Tehát ami normális számodra a szélliberális meg a szélsőbaloldali eszméket vallók köre?

Többnyire az ilyen emberek túlnyomó többsége buta tanulatlan proli családból származik, max 1. vagy 2. generációs diplomás.

Látod a zseni őseidet a cikk videójában? [link]

Amióta szélesre tárták az egyetemek kapuit, elit oktatás helyett tömegoktatássá (proliknak) silányult az egyetem, már nem lepődök meg semmin sem.

2022. jún. 28. 14:48
 39/184 anonim ***** válasza:
96%
#36 oké. Hány gyereket szültél? Mert én voltam már influenzás, volt tüdőgyulladásom is, és szültem is. Tehát össze tudom hasonlítani őket. Te?
2022. jún. 28. 14:50
 40/184 anonim ***** válasza:
74%

Olyan hülye vagy hogy a szádba kell rágni a témát, amit most meg fogok tenni, viszont azt is tudom hogy egy degenerált szexista pöcs is vagy, szóval még ha meg is érted, akkor sem fog érdekelni...

A magzat önálló életre képtelen. Vannak élő sejtjei, de képtelen saját maga fenntartani őket. Ami élőnek tűnik rajta, az kizárólag az anya testének köszönhető, ő adja bele az életet addig, amíg a sejtcafat meg nem nő addig a pontig, hogy saját maga is egy önálló szervezet legyen. A legalapvetőbb testi funkciókra is képtelen, ezért mondják hogy nem élőlény. Egy tál élesztős tésztában több az önálló élet, mint a magzatban.Durva,nem?

A magzat szó szerint egy parazita a nő testében. Lehet hogy fáj a kis szívednek ez a jelző, de biológiailag korrekt.

Ha egy parazitát eltávolítassz a testededből, az nem lehet gyilkosság. A parazita csak használja a testedet, de a test a tiéd, ha nem kívánod benne a parazitát, akkor jogod van kivetetni. Ha a parazita nem képes túlélni egyedül, az nem a te hibád.

Itt egy szituáció ami segíthet hogy egy kicsit beleéld magad a helyzetbe.

Egy nap arra ébredsz hogy egy öreg, gazdag fószer elrabolt. A véredet folyamatosan leszivják, és átöntik az öregbe, (0-24 rá vagy kapcsolva vénásan) néha átültetnek belé a csontvelődből, néha ezt, néha azt vesznek ki a testedből hogy neki adják, hiszen enélkül meghalna szegény öreg.

Egyszer csak kiderul hogy ez történik veled, elterjed a híre az egész országban, mindenki erről beszél. De az ország fele azt mondja hogy "na, na, na, ácsi! ha ott mered hagyni ezt a szegény, védtelen, elesett idős urat, akkor egy gyilkos vagy! nem látod, hogy nélküled meghalna? megvonni tőle a segítséget gyilkosság!"

Kaparj össze egy kis észt és mondd el, hogy van-e értelme ezeknek az embereknek a reakciójának....

Amúgy jöhetsze még azzal hogy huhuu aki nem vigyáz szex közben, az viselje is el a büntetést, ami szintén aljas, beteg hozzáállás. Ha egy gyerek büntetés, akkor az már rég rossz, ráadásul olyan emberként akit anya szült, nem akartam volna hogy anyukám büntetésként gondoljon a létemre.

Aztán meg a szexsztrájk miatt is vered itt a hisztit,mert nehogy abbahagyják a szexelést a nők(ami drasztikusan csökkentené az esélyt a nemkívánt terhességekre).

Fárasztó.

2022. jún. 28. 14:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!