Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Oltásellenes anyám szeretne...

Oltásellenes anyám szeretne életkárosodási járulékbiztosítást, hogy lehet kérvényezni?

Figyelt kérdés
50 éves édesanyám iskolában titkár és oltásellenes. Kapott egy levelet a tankerülettől, hogy vagy oltat, vagy kirúgják. Anyám semmi áron sem akar oltatni, ezért ki szeretné cselezni ilyen 200 IQ módszerrel, hogy jó, rendben, oltat, de akkor vállaljon felelősséget a munkáltató és ha bármi baja lesz az oltástól (és tesz róla hogy legyen ha mégis kötelező lesz ezek után is), akkor élete végéig fizessen a munkáltató. Anyám szerint van ilyen lehetőség, hogy csak így kötelezhetik oltásra az oltásellenest. Én jelenleg nem találtam semmi ilyet az interneten, de hátha ti tudjátok ennek a menetét. Válaszokat előre is köszi!

2021. nov. 13. 12:53
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
83%

Nincs a papíron, hogy saját felelősségre, ez kamu. Hozzájáruló nyilatkozat van amin adataid kell beírni, és X-elni kell, hogy voltál-e beteg min 2 hete, volt e allergiás reakciód oltástól, gyógyszertől, terhes vagy e ilyesmi.

A kérdezőnek pedig annyit, hogy jelenleg az a helyzet, hogy beoltatja magát, vagy keres más munkahelyet. A 2 közül mérlegelni és dönteni kel.

2021. nov. 14. 17:49
 42/53 anonim ***** válasza:
50%
Az nem az te szerencsétlen 40. Ilyet, akkor is aláírsz, ha műtenek. Ez beleegyező nyilatkozat te észlény, hogy önként válaltad, hozzájárulsz az oltáshoz. Nem pedig az, hogy ha véletlen belepusztulsz, akkor mossák kezeiket a gyártók...
2021. nov. 14. 20:10
 43/53 anonim ***** válasza:
42: Igen, pont ezt mondja a 40-es is...
2021. nov. 14. 20:16
 44/53 anonim ***** válasza:
64%

Olyan nincsen, amit 40-es állít.

2 opció van:

a) Oltásnál azt írod alá, hogy önként vállaltad az oltást, nem kényszerített senki.

b) PCR/antigén tesztnél GDPR-t íratnak alá, ami azt tartalmazza, hogy nem adja ki a központ az adatokat harmadik félnek.

Én is oltóközponton dolgozom. Humoros, mennyien jönnek ezzel a blőd hülyeséggel, hogy azt kell aláírniuk, hogy a gyártó nem vállal felelősséget... Napi 250-300 emberrel dolgozom fixen és elárulom, hogy max 1-2, aki egyáltalán van olyan tudatos, hogy megkérdezze, mit ír alá...

2021. nov. 14. 20:16
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
2-es és 5-ösnek ment, bocsánat, nem 40-esnek. Elnéztem.
2021. nov. 14. 20:17
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat 40. Nem neked szántam. 42 voltam.
2021. nov. 14. 20:18
 47/53 anonim ***** válasza:
47%
2021. nov. 16. 01:19
 48/53 Alex Fly ***** válasza:
66%
@47: hát igen, az újgenerációs antivaxer tardok egyik legelmebetegebb képviselőjének oldaláról ez is beszerezhető...
2021. nov. 16. 08:19
 49/53 anonim ***** válasza:
50%

Aki nem hiszi, járjon utána:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 17. 19:43
 50/53 Alex Fly ***** válasza:
49%
@49: igen, ezt írtam. Rengeteg tard szakadt rá a Netre ahol mindenféle baromságot ostogathatnak. Az antivaxerek különösen szorgalmasak ebben...
2021. nov. 17. 22:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!