Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Oltásellenes anyám szeretne...

Oltásellenes anyám szeretne életkárosodási járulékbiztosítást, hogy lehet kérvényezni?

Figyelt kérdés
50 éves édesanyám iskolában titkár és oltásellenes. Kapott egy levelet a tankerülettől, hogy vagy oltat, vagy kirúgják. Anyám semmi áron sem akar oltatni, ezért ki szeretné cselezni ilyen 200 IQ módszerrel, hogy jó, rendben, oltat, de akkor vállaljon felelősséget a munkáltató és ha bármi baja lesz az oltástól (és tesz róla hogy legyen ha mégis kötelező lesz ezek után is), akkor élete végéig fizessen a munkáltató. Anyám szerint van ilyen lehetőség, hogy csak így kötelezhetik oltásra az oltásellenest. Én jelenleg nem találtam semmi ilyet az interneten, de hátha ti tudjátok ennek a menetét. Válaszokat előre is köszi!

2021. nov. 13. 12:53
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
82%
27 az biztos is, hogy már lett bajuk ennyi idő elteltével, de nem az oltástól lett bajuk, én is oltva vagyok, semmi nem történt tőle, mint ahogyan a többi 20 védőoltástól sem, amit gyerekként kaptam.
2021. nov. 13. 13:29
 32/53 anonim ***** válasza:
85%

2, 5, Kérdező:

Nem, nem írtátok alá, hogy saját felelősségre oltattok. Max olvasni nem tudtok/nem olvastátok el a hozzájáruló nyilatkozatot. Azon ugyanis csak annyi van, hogy hozzájárulsz az oltás beadásához (mivel nem kötelező). A felelősségvállalásról nincs szó.

Kis kereséssel megtalálhatod, hogy a károsodásért a felelősség a gyártót terheli, hozzájuk kell benyújtani a kártérítési igényt - legalábbis az EU-s engedéllyel rendelkező vakcinák esetén, a keletiekkel nem tudom mi a helyzet

2021. nov. 13. 13:30
 33/53 anonim ***** válasza:
50%
Na ne hazudozzatok. Oltatlanokkal van tele a kórház. Persze sajnos vannak oltottak is, mégpedig azok az öregek, akik kínait kaptak. Ugye ez a retkes kormány hibája, mert a gyártó közölte, h a kínai öregeknek nem igazán hatásos. De a haldoklók és lélegeztető gépen lévők zöme bizony oltatlan.
2021. nov. 13. 13:32
 34/53 anonim ***** válasza:
54%

#31 Nem tartod érdekesnek hogy ha valaki 1 évvel a covid fertőzése után meghal pl tüdőembóliában, akkor egyből úgy tekintenek rá hogy a covid szövődményeiben halt meg.

Ha pedig az oltás után 2 nappal, akkor meg rögtön az az álláspont hogy nem biztos hogy az oltás miatt volt...

2021. nov. 13. 13:36
 35/53 anonim ***** válasza:
15%

Igaz igaz

Más is látja?Nem vagyok akkor egyedül ezzel

2021. nov. 13. 13:53
 36/53 anonim ***** válasza:
23%

#34 vagyok.

Vagyis ha fordítva kezelnék a dolgot, az oltás után szervi okból elhunytakat mindenképp beírnák oltási halottnak.

A covid után elhunytakat meg ugyanolyan fenntartásokkal kezelnék mint most az oltás utániakat.

Akkor most lenne több tízezer oltás miatt meghalt, és mindössze pár darab covid halott...

Brutál mód manipulálva van ez az egész..

2021. nov. 13. 13:59
 37/53 anonim ***** válasza:
80%

Sajnálom, hogy ez mondom, de sírhat anyud, nem egy észlény. Nem tud mit tenni, a munkáját nem fogja tudni megtartani, ha nem oltat. Az oltás nem öl. Számtalan más öl. Az oltás nem öl. Ellenben megvéd egy olyan vírustól ami új, kegyetlen, ravasz, szemét, kiszámíthatatlan rohadék. Egészséges 50-es évekbeli (no no szívbeteg meg cukorka) vitt el a túlvilágra. Mert a vírus tüdőhegesedést okoz, de nem tudni, hogy KIKNEK. Lehet anyudnak is. Lehet, ő a következő 50 éves.

De sírjon csak. IQ 200? inkább IQ 60

2021. nov. 13. 16:57
 38/53 Alex Fly ***** válasza:
71%

Megmondod neki, hogy merüljön alá a Faszbúk legmélyebb bugyraiba... Ott van jó pár antivaxer csoport, ahol a hozzá hasonló tardok osztogatnak ilyen "nyilatkozatokat", amelyeket letölthet és kinyomtathat.

Mondjuk utána ne csodálkozzon, ha a munkáltatója pedig azt íratja vele alá, hogy ekkora felelősséget nem tud vállalni, tehát az anyád egészsége érdekében inkább elkerüli, hogy akár a legkisebb mértékben is kockáztassa azt, tehát a legjobb megoldás az, ha azonnali hatállyal megszüntetik ezt az életveszélyes munkaviszonyt...

2021. nov. 13. 17:42
 39/53 anonim ***** válasza:
38-ason behalok, de igaza van.🤣🤣🤣
2021. nov. 13. 18:02
 40/53 anonim ***** válasza:
78%

“ nyáron én is oltattam és én is aláírtam, hogy saját felelősségre.”

Hol a büdös francba oltattok ti??? Sehol nem kell ilyet aláírni, vagy nehezen megy az értő olvasás???

[link]

[link]

2021. nov. 13. 18:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!