Oltásellenes anyám szeretne életkárosodási
járulékbiztosítást, hogy lehet kérvényezni?
Figyelt kérdés
50 éves édesanyám iskolában titkár és oltásellenes. Kapott egy levelet a tankerülettől, hogy vagy oltat, vagy kirúgják. Anyám semmi áron sem akar oltatni, ezért ki szeretné cselezni ilyen 200 IQ módszerrel, hogy jó, rendben, oltat, de akkor vállaljon felelősséget a munkáltató és ha bármi baja lesz az oltástól (és tesz róla hogy legyen ha mégis kötelező lesz ezek után is), akkor élete végéig fizessen a munkáltató. Anyám szerint van ilyen lehetőség, hogy csak így kötelezhetik oltásra az oltásellenest. Én jelenleg nem találtam semmi ilyet az interneten, de hátha ti tudjátok ennek a menetét. Válaszokat előre is köszi!
Nézd, a wc lehúzási tilalom, az összetépett pizzapénz, az eltűnt fasírtok meg a többi gondotok is megoldódott. Ez is meg fog. Nyugi.
2021. nov. 13. 13:19
22/53 anonim válasza:
Mi okból ódzkodik az oltástól amúgy? A betegségtől mi okból nem, szívbetegként?
2021. nov. 13. 13:20
23/53 anonim válasza:
Bocs, de nem fogom sajnálni, csak magyarországon 6 millió oltott van és semmi bajunk, anyád szedje kicsit össze magát agyilag!
24/53 anonim válasza:
Nem csinálnak ilyet 16,mert nem tehetik meg, nem is tudják megtenni. A másik, hogy az eü-sök közül ha akadt is oltásellenes ostoba, már nem dolgozhat. Amúgy érdekes, annyiszor belebotlottam már a saját felelősségre oltunk, a gyógyszergyár felelősséget nem vállal és egyéb papírt kell aláírni álhírrel, szándékos "hangulat keltéssel". Érdekes, nekem és még csomó oltott ismerősömnek semmi ilyet nem kellett aláírnia. Ne hazudozzatok ilyeneket!
25/53 A kérdező kommentje:
14-es már az oltások meglétének első napja óta próbál kapni papírt a háziorvosától a szívproblémájára, de nem akar írni neki, mert oltasson csak, nem lesz semmi baja. Más orvost pedig anyám valamiért (indokot nem mond) nem akar, így is 80 km-re lakunk a háziorvosától.
17-es neki sosem volt home office, mindig bejárt sajnos, elvileg nem adnak neki semmi indokból...
26/53 anonim válasza:
Nekem sem kellett ilyet aláírni, pedig 2x is oltottak.
2021. nov. 13. 13:21
27/53 anonim válasza:
#23 "csak magyarországon 6 millió oltott van és semmi bajunk"
Mert nem közlik le a tévében?? Elhiheted hogy bőven vannak akiknek lett bajuk tőle!
2021. nov. 13. 13:25
28/53 A kérdező kommentje:
23-as szerinte csak az oltottak vannak most a kórházban. Magában a vírus csak egy influenza szerinte (amit amúgy szerinte az ufók szabadítottak ránk, hogy megöljön bizonyos embereket akik nem ufóleszármazottak, meg nem a jó gének vannak benne amit az ősi idegenek adtak, de ez nekem is túl bonyolult, nagyon ufóhívő, inkább nem részletezném mert nekem is leolvad az agyam a hülyeségétől néha xd). Tehát eléggé egy érdekes ember, maradjunk annyiban.
2021. nov. 13. 13:27
29/53 anonim válasza:
Alkotmányjogi Bírósághoz nyújthat be panaszt vagy felmond ha nem akar ebben részt venni.A bíróság mire reagál lehet a fél élete el is telik.
Más munkát keres ahol nem kell ez a sz@r ezt tudja tenni és így pénz nélkül sem marad és 3 hónap a munkanélküli addig tud nézelődni.
Ha ennyire ott akar maradni akkor meg odatartja és most elegánsan fejeztem ki magam tehát lemegy kutyába,na
Gusztustalan ez már
2021. nov. 13. 13:27
30/53 anonim válasza:
26. Ja, de állandóan ilyeneket meg egyéb marhaságokat terjesztenek. Oltásellenesek "nagy bizonyítékai a oltás ellen" level 1000000. Hazudozáson és konteokon kívül amúgy egy konkrét kézenfogható bizonyítékuk nincs. Ráadásul pont nekem is az olyan ismerőseim a legnagyobb oltásellenesek, akik alapvető biológiai tudás bírtokában sincsenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!