Oltásellenes anyám szeretne életkárosodási járulékbiztosítást, hogy lehet kérvényezni?
Figyelt kérdés
50 éves édesanyám iskolában titkár és oltásellenes. Kapott egy levelet a tankerülettől, hogy vagy oltat, vagy kirúgják. Anyám semmi áron sem akar oltatni, ezért ki szeretné cselezni ilyen 200 IQ módszerrel, hogy jó, rendben, oltat, de akkor vállaljon felelősséget a munkáltató és ha bármi baja lesz az oltástól (és tesz róla hogy legyen ha mégis kötelező lesz ezek után is), akkor élete végéig fizessen a munkáltató. Anyám szerint van ilyen lehetőség, hogy csak így kötelezhetik oltásra az oltásellenest. Én jelenleg nem találtam semmi ilyet az interneten, de hátha ti tudjátok ennek a menetét. Válaszokat előre is köszi!2021. nov. 13. 12:53
1/53 anonim válasza:
Hülyeség, ha baja lesz nem bizonyítható, hogy az oltástól, és simán le is fogják tagadni, hogy attól lenne, mert oltás nélkül is lehet beteg valaki.
2/53 anonim válasza:
Csak úgy adják be az oltást ha aláírsz egy papírt arról hogy saját felelősségre vállalod, ez kb minden ilyesmit kizár!
3/53 anonim válasza:
Azért nem találtál, mert nincs ilyen.
Az oltást elutasítók találták ki, hogy legyen, de egész egyszerűen nincs olyan munkáltató, aki ilyenbe belemenne, nem is írja nekik elő ezt semmiféle jogszabály vagy rendelet. Egészen nyugodtan mondhatják, hogy semmi ilyen kötelezettségük nincsen, ha enélkül nem oltat a munkavállaló, viszont látásra.
4/53 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki 1-es, de szerinte nem tehetik meg vele, hogy semmi felelősségvállalás ellenére kötelezik egy ilyen egészségügyi kockázatra, amitől meg is halhat, mint az oltás.
2021. nov. 13. 13:01
5/53 anonim válasza:
Tudtommal alá kell írni, hogy saját felelősségedre vállalod az oltást...
6/53 A kérdező kommentje:
Igen 2-es és 5-ös, nyáron én is oltattam és én is aláírtam, hogy saját felelősségre.
3-as: Ha elveszíti a munkáját, az nagyon nagy tragédia lenne, utcára kerülne a család. Tehát Ő nem szeretné elveszteni a munkáját de oltatlan is akar mellette lenni, hiába kötelező. Egy paradoxon szeretne lenni. Nem oldható meg ez sehogy?
2021. nov. 13. 13:04
7/53 anonim válasza:
4 hát nem is kötelezik, nyugodtan eljöhet és kereshet más munkát.
8/53 anonim válasza:
Átesett édesanyád a betegségen korábban amúgy? Mert ha igen, pozitív antigén tesztre is fog kapni védettségit, amivel talán néhány hónapig ki tudja húzni oltás nélkül. Aztán hátha lesz home office…
9/53 anonim válasza:
Egyébként én nem értem meg anyádat, ha már te is oltott vagy, akkor hogyan lehet az, hogy a saját élete fontosabb neki, mint a saját gyerekéé, az embernek mindig fontosabb a gyermeke.
10/53 anonim válasza:
Barmivel tobbet keres,mit a tanari allassal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!