Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Haszonélvező vagyok.Vettem a...

Haszonélvező vagyok.Vettem a lanyomnak lakast,de a kapun lecserélték a zárat,nemtudok bemenni.Van e joga hozzá.?S en mit tehetek.?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 11:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

Közjegyző, fizetési meghagyás.

Nem kell pereskedni MÉG.....

Ha van róla papír, akkor a közjegyző meg fogja írni a meghagyást.

2021. máj. 5. 13:37
 62/67 anonim ***** válasza:
81%

Ezer ilyen van, csak a kérdezőnek új a dolog.

Életedben ajándékozz a fiadnak olyan tulajdoni hányadot a saját ingatlanodból, ami fedezi a kettő milliót. Azt halálod után NEM tudja elvenni/elperelni tőle jelen álláspontot ismerve.

A maradék részek pedig mennek 50-50%-ban.

Második lehetőség. Egy millió forint felett érdemes pereskedni. Ilyenkor a perköltséget is a lányod nyakába fogják terhelni.

Fizetési felszólítás kiküldése 30 ezer Ft/alkalom ügyvéd által (ha az illetékes szerv ÉRVÉNYESNEK ismeri el az írt papírt).

Harmadik lehetőség, menjen el ügyvédhez a fiad, és oldja meg a problémát.

Utolsó, görcsöljetek még rajta egy 8-10 évig, és sopánkodjatok a szomszédoknak ill. itt a gyakori kérdéseken. És engedjétek el a sztorit.

2021. máj. 5. 13:53
 63/67 anonim ***** válasza:
30%
Most egy tartozásért nem a rendőrségre kell rohangálni feljelentést tenni....
2021. máj. 5. 14:41
 64/67 anonim ***** válasza:
74%

"Most egy tartozásért nem a rendőrségre kell rohangálni feljelentést tenni"

Akkor szerinted MIT kellene tenni??? A lány nem fizet, a tetvérének kellene a pénz - várjon, hátha megszállja a szentlélek a lányt vagy mondjon le a pénzéröl????

2021. máj. 5. 15:07
 65/67 anonim ***** válasza:
34%
Szerinted a rendőrség foglalkozik tartozással?? Nem sikkasztott vagy csalt, a tartozás nem bűncselekmény. Vagy szerinted kóterbe tennék?!
2021. máj. 5. 15:20
 66/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem rendőrségi ügy!

Bíróságon is kb. 3-4 év mire sorra kerülne egy polgári per....

Írtam már, hogy fizetési meghagyás!

2021. máj. 5. 15:22
 67/67 anonim ***** válasza:
29%
Szép is lenne tartozásért börtön járna, fél ország kóterban lenne akkor. Ez polgári peres ügy, "tyúkper".
2021. máj. 5. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!