Haszonélvező vagyok.Vettem a lanyomnak lakast,de a kapun lecserélték a zárat,nemtudok bemenni.Van e joga hozzá.?S en mit tehetek.?
Közjegyző, fizetési meghagyás.
Nem kell pereskedni MÉG.....
Ha van róla papír, akkor a közjegyző meg fogja írni a meghagyást.
Ezer ilyen van, csak a kérdezőnek új a dolog.
Életedben ajándékozz a fiadnak olyan tulajdoni hányadot a saját ingatlanodból, ami fedezi a kettő milliót. Azt halálod után NEM tudja elvenni/elperelni tőle jelen álláspontot ismerve.
A maradék részek pedig mennek 50-50%-ban.
Második lehetőség. Egy millió forint felett érdemes pereskedni. Ilyenkor a perköltséget is a lányod nyakába fogják terhelni.
Fizetési felszólítás kiküldése 30 ezer Ft/alkalom ügyvéd által (ha az illetékes szerv ÉRVÉNYESNEK ismeri el az írt papírt).
Harmadik lehetőség, menjen el ügyvédhez a fiad, és oldja meg a problémát.
Utolsó, görcsöljetek még rajta egy 8-10 évig, és sopánkodjatok a szomszédoknak ill. itt a gyakori kérdéseken. És engedjétek el a sztorit.
"Most egy tartozásért nem a rendőrségre kell rohangálni feljelentést tenni"
Akkor szerinted MIT kellene tenni??? A lány nem fizet, a tetvérének kellene a pénz - várjon, hátha megszállja a szentlélek a lányt vagy mondjon le a pénzéröl????
Nem rendőrségi ügy!
Bíróságon is kb. 3-4 év mire sorra kerülne egy polgári per....
Írtam már, hogy fizetési meghagyás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!