Még hogy nem lehet eladni, ha-ha.Sok tudatlan... kérdezzetek csak meg egy ügyvédet.
2021. máj. 5. 11:41
12/67 anonim válasza:
11.39 Gondolom írtó büszke is vagy miatta !
2021. máj. 5. 11:42
13/67 anonim válasza:
9: "Viszont az teljesen érthetetlen számomra,h ogy ha a lányanak vette a lakást, akkor miért akarja korlátozni a lakáshasználatban, minek akar bejárni a lakásba a lánya tudta, engedélye nélkül."
Hát pontosan én is erre kérdeztem rá a #6-ban .
Vesz egy ajándékot valakinek, és aztán folyamatosan vegzálja a megajándékozottat....?? Nagyon nem korrekt megoldás.
2021. máj. 5. 11:42
14/67 anonim válasza:
de még mennyire. Sejtelmed nincs miket csináltak velem. Alig vártam, hogy törlesszek.
2021. máj. 5. 11:43
15/67 anonim válasza:
A tulajdonos simán eladhatja a haszonélvezettel terhelt ingatlanát, a haszonélvező beleegyezése nélkül, csak az adásvételiben a tényt rögzíteni kell.
Az persze más tészta, hogy csak az ingatlan értékének a töredékéért, ami erősen függ a haszonélvező életkorától is.
2021. máj. 5. 11:44
16/67 anonim válasza:
azért vette a lányának, hogy legyen mivel zsarolnia. Rövid pórázt akar. Remélem a lánya nem hagyja magát..
2021. máj. 5. 11:45
17/67 anonim válasza:
11.43
Ja, vettek neked egy lakást !
2021. máj. 5. 11:46
18/67 anonim válasza:
Annak valami oka volt, hogy a lányod zárat cserélt. Talán azt is leírhatnád. Ha tényleg bejárkáltál, akkor meg tudom érteni a lányodat. Bár igaz, jogilag nem teheti meg. Viszont ez az, amikor azt mondják, nesze semmi, fogd meg jól. Vettél neki valamit, és ezt nem tudja úgy használni ahogy ő akarja
2021. máj. 5. 11:47
19/67 anonim válasza:
Én pont ezért várom hogy inkább elpatkoljon az apám, úgyis 80 felett van, én nem fogok a lakásért töredék árat kapni. Van időm... pénzt meg nem adnék neki hogy "kivásároljam".
2021. máj. 5. 11:47
20/67 anonim válasza:
18: jogos a viszontkérdés!
Valahogy ezek a hőbörgés kérdések mindig csak a történetek felét írják le....
Tehát kérdező, pontosan miért is akarsz bemászkálni akkor, mikor ők nincsenek otthon?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!