Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Haszonélvező vagyok.Vettem a...

Haszonélvező vagyok.Vettem a lanyomnak lakast,de a kapun lecserélték a zárat,nemtudok bemenni.Van e joga hozzá.?S en mit tehetek.?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 11:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
90%
Még hogy nem lehet eladni, ha-ha.Sok tudatlan... kérdezzetek csak meg egy ügyvédet.
2021. máj. 5. 11:41
 12/67 anonim válasza:
35%
11.39 Gondolom írtó büszke is vagy miatta !
2021. máj. 5. 11:42
 13/67 anonim ***** válasza:
95%

9: "Viszont az teljesen érthetetlen számomra,h ogy ha a lányanak vette a lakást, akkor miért akarja korlátozni a lakáshasználatban, minek akar bejárni a lakásba a lánya tudta, engedélye nélkül."

Hát pontosan én is erre kérdeztem rá a #6-ban .

Vesz egy ajándékot valakinek, és aztán folyamatosan vegzálja a megajándékozottat....?? Nagyon nem korrekt megoldás.

2021. máj. 5. 11:42
 14/67 anonim ***** válasza:
91%
de még mennyire. Sejtelmed nincs miket csináltak velem. Alig vártam, hogy törlesszek.
2021. máj. 5. 11:43
 15/67 anonim ***** válasza:
98%

A tulajdonos simán eladhatja a haszonélvezettel terhelt ingatlanát, a haszonélvező beleegyezése nélkül, csak az adásvételiben a tényt rögzíteni kell.

Az persze más tészta, hogy csak az ingatlan értékének a töredékéért, ami erősen függ a haszonélvező életkorától is.

2021. máj. 5. 11:44
 16/67 anonim ***** válasza:
92%
azért vette a lányának, hogy legyen mivel zsarolnia. Rövid pórázt akar. Remélem a lánya nem hagyja magát..
2021. máj. 5. 11:45
 17/67 anonim válasza:
8%

11.43

Ja, vettek neked egy lakást !

2021. máj. 5. 11:46
 18/67 anonim ***** válasza:
92%
Annak valami oka volt, hogy a lányod zárat cserélt. Talán azt is leírhatnád. Ha tényleg bejárkáltál, akkor meg tudom érteni a lányodat. Bár igaz, jogilag nem teheti meg. Viszont ez az, amikor azt mondják, nesze semmi, fogd meg jól. Vettél neki valamit, és ezt nem tudja úgy használni ahogy ő akarja
2021. máj. 5. 11:47
 19/67 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ezért várom hogy inkább elpatkoljon az apám, úgyis 80 felett van, én nem fogok a lakásért töredék árat kapni. Van időm... pénzt meg nem adnék neki hogy "kivásároljam".
2021. máj. 5. 11:47
 20/67 anonim ***** válasza:
93%

18: jogos a viszontkérdés!

Valahogy ezek a hőbörgés kérdések mindig csak a történetek felét írják le....

Tehát kérdező, pontosan miért is akarsz bemászkálni akkor, mikor ők nincsenek otthon?

2021. máj. 5. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!