Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem féltek a szabadságjogaitok...

Nem féltek a szabadságjogaitok megnyírbálásától a járványra hivatkozva?

Figyelt kérdés
Már most elkezdték a riogatásokat és korlátozásokat itt Ausztriában, amikor elvileg októberre igérik a csúcspontot. Pl. a munkáltató már nem enged haza, hacsak nem akarsz 2 hét fizetetlen szabit. A maszkviselést még eddiginél is jobban vasökölel tartatják be. Tudom hogy ezek elsőre nem hangzanak olyan dúrvának, de az sem lesz az amikor betiltsák majd a kézpénzt a vírusra hivatkozva vagy amikor majd fegyver kkel fognak otthonainka kényszeríteni? És ennek most addig kell mennie amíg egy darab koronavírusos nem marad a világon? Ez olyan mintha azt kérnék hogy írtsuk ki az influenzavírust: egyszerűen lehetetlen.
2020. júl. 24. 15:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%
Sokra mész mérnöki diplomával epidemiológiából. Mi alapján tudod PONTOSAN, hogy hazudnak nekünk? Nagy reálos értelmiségi lehetsz, ha te ilyet ki tudsz jelenteni.
2020. júl. 26. 18:41
 32/40 anonim ***** válasza:
18%

"Mi alapján tudod PONTOSAN, hogy hazudnak nekünk?"

Lássuk csak:

1. Véletlenül pont egy kutatólabor közvetlen közelében ütötte fel a fejét a vírus.

2. Véletlenül minden európai ország csak akkor zárta le a határait, amikor az adott országban már megjelent a vírus.

3. Véletlenül mindenkit beleszámolnak a halálozási statisztikákba, aki koronavírussal a szervezetében halt meg, a halál okától függetlenül.

4. Véletlenül pont az a Bill Gates fejleszti az oltóanyagot, aki a WHO egyik legfőbb támogatója, és a WHO véletlenül pont nagy szerepet játszott a vírus elterjedésében, illetve a pánikkeltésben.

5. Véletlenül elfelejtettek róla beszámolni, hogy Európában szinte egyedüliként Svédországban és Fehéroroszországban csökken az esetszám - pont azokban az országokban, ahol a legkevesebb korlátozást vezették be.

6. Véletlenül ismerek 3 embert, akinek volt koronavírus-gyanús betegsége, és véletlenül mindegyiküknek a télen, tehát azelőtt, hogy az első hazai fertőzötteket bejelentették volna.

Kicsit sok a véletlen, nem?

2020. júl. 26. 18:52
 33/40 anonim ***** válasza:
63%

:DDDD

Ezt téveszmének nevezik, és antipszichotikummal kezeik.

2020. júl. 26. 19:05
 34/40 anonim ***** válasza:
Kezelik*
 35/40 anonim ***** válasza:
92%

Nem, ráadásul a fele abszolút marhaság.

Pl Svédország a többi skandináv országhoz képest ritka rosszul teljesített a járvány kapcsán.

Eleve nem Bill Gates fejleszt semmit, és eleve számtalan laborban dolgoznak lehetséges gyógyszereken, vakcinákon.

A koronavírus elsősorban a légzőrendszert támadja, ilyen hatása pedig sokféle kórokozónak van, szóval az már az alaptalan vágyálmok netovábbja hogy 3 ismerősöd légzőszervi megbetegedésére bárminemű érv nélkül koronavírust károgsz.

36/40 anonim ***** válasza:
90%

#32 Na akkor komolyan, lássuk csak!

"1. Véletlenül pont egy kutatólabor közvetlen közelében ütötte fel a fejét a vírus."

"Vuhan ... Közép-Kína legnépesebb városa. ... Teljes népesség 11 895 000 fő... Terület 8494,41 km²" (wikipédia) Megjegyezném, hogy Budapest lakossága csak 1,8 millió és területe 520 km2, egész Pest megye területe is csak 6393,14 km². Szóval tisztázzuk, szerinted egy magyarországnyi lakosságú, Pest megyénél nagyobb területen mi számít közvetlen közelnek? Mert szerintem mondjuk a Parlament és a Lánchíd az annak számít, de Vác és Cegléd már nem igazán. Márpedig itt most ilyen távolságokról beszélünk.

"2. Véletlenül minden európai ország csak akkor zárta le a határait, amikor az adott országban már megjelent a vírus."

Minek zárta volna le egy ország a határait a járvány kirobbanásakor ha még nem érezte magát veszélyben?

"3. Véletlenül mindenkit beleszámolnak a halálozási statisztikákba, aki koronavírussal a szervezetében halt meg, a halál okától függetlenül."

Ahogy mindenhol mellé is teszik, hogy ez - a koronavírus - nem a halál oka, hanem a halálhoz hozzájáruló ok. Mivel a fertőzés nélkül még nem haltak volna meg. Ahogyan ha kiugrik valaki a 30. emeletről, akkor sem a kiugrásba hal bele, hanem abba amikor leér. Ha lett volna rajta ejtőernyő, akkor nem halt volna meg. De ettől még nem mondhatják azt hogy a halálát az aszfaltra zuhanás okozta, hiszen ha nem a 30. emeletről hanem a teraszról ugrik le, akkor nincs semmi baja még ha el is zúg közben.

"4. Véletlenül pont az a Bill Gates fejleszti az oltóanyagot, aki a WHO egyik legfőbb támogatója, és a WHO véletlenül pont nagy szerepet játszott a vírus elterjedésében, illetve a pánikkeltésben."

Bill Gates nem fejleszt oltóanyagot, lévén nem virológus, nem gyógyszerkutató. A cége foglalkozik vele, ahogy az egész világon ezzel foglalkoznak most a kutatók - nálunk is. Az szerzi meg a legtöbb hasznot akinek elsőként sikerül. A WHO meg pont nem jeleskedett a megfelelő információáramlásban, azért lett ekkora a baj, mert nem fiygeltek oda eléggé a járvány veszélyeire és lebecsülték a hatását.

"5. Véletlenül elfelejtettek róla beszámolni, hogy Európában szinte egyedüliként Svédországban és Fehéroroszországban csökken az esetszám - pont azokban az országokban, ahol a legkevesebb korlátozást vezették be."

Ehhez képest a valóság az, hogy a svédeknél 23-án 259, 24-én 234 új eset volt, nálunk meg a május 1-i 88-as érték óta folyamatos a csökkenés, az utóbbi napokig. Ahogy Európa nagyobb részében már sokkal korábban elkezdett csökkenni az esetszám, míg a svédeknél 06.29-én volt a maximum. A németeknél pl. május elején volt annyi új eset, mint most a svédeknél és azóta csökken tovább. Fogalmam sincsen honnan veszed ezeket a hülyeségeket de a valósággal köszönő viszonyban sincsen amit leírtál.

[link]

"6. Véletlenül ismerek 3 embert, akinek volt koronavírus-gyanús betegsége, és véletlenül mindegyiküknek a télen, tehát azelőtt, hogy az első hazai fertőzötteket bejelentették volna."

Én nem szoktam véletlenül ismerni embereket, ellenben tök direkt tudom, hogy a koronavírus a SARS járvány óta itt van közöttünk és minden évben a influenzával egyszerre fertőzött is. Ettől még egyik évben sem volt sem olyan mint a SARS, sem olyan, mint most a covid-19, mert képzeld, azt is tök szándékosan tudom, mert utána olvastam, hogy ez a vírus az influenzához hasonlóan szezonról szezonra mutálódik. A téli influenza vírusa is ugyanaz a vírustörzs, mint ami a spanyolnátháé volt, még sem ugyanaz a hatása és a veszélyessége.

Mi lenne ha te is tök direkt, szándékosan nekiállnál utánanézni a valóságnak hülyeségek képzelgése helyett?

"Kicsit sok a véletlen, nem?"

Nem. Szerintem te teljesen direkt tartottad távol magad minden valós információtól, mert véletlenül nem hord össze ennyi butaságot senki.

2020. júl. 26. 20:11
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

1. "Szóval tisztázzuk, szerinted egy magyarországnyi lakosságú, Pest megyénél nagyobb területen mi számít közvetlen közelnek? Mert szerintem mondjuk a Parlament és a Lánchíd az annak számít, de Vác és Cegléd már nem igazán. Márpedig itt most ilyen távolságokról beszélünk."

És hány olyan kutatólabor van még a világon, ahol van "raktáron" COVID-19? Mert ahhoz képest már egyáltalán nem olyan nagy a Vác-Cegléd távolság sem.

2. "Minek zárta volna le egy ország a határait a járvány kirobbanásakor ha még nem érezte magát veszélyben?"

Mert már jóval előtte ment a médiában a mindmeghalunk-propaganda.

3. "Ahogy mindenhol mellé is teszik, hogy ez - a koronavírus - nem a halál oka, hanem a halálhoz hozzájáruló ok. Mivel a fertőzés nélkül még nem haltak volna meg."

Honnan tudod? Mindenkit beleszámítanak, aki fertőzött volt. Azt is, aki végstádiumú rákos volt, balesetet szenvedett vagy kiugrott a 30. emeletről. Ők sem haltak volna még meg a koronavírus nélkül?

4. "Bill Gates nem fejleszt oltóanyagot, lévén nem virológus, nem gyógyszerkutató. A cége foglalkozik vele, ahogy az egész világon ezzel foglalkoznak most a kutatók - nálunk is. Az szerzi meg a legtöbb hasznot akinek elsőként sikerül. A WHO meg pont nem jeleskedett a megfelelő információáramlásban, azért lett ekkora a baj, mert nem fiygeltek oda eléggé a járvány veszélyeire és lebecsülték a hatását."

Lehet, hogy Bill Gates tevékenyen nem vesz részt az oltóanyag fejlesztésében, de ő fogja a legnagyobbat kaszálni rajta, ha az övé lesz a nyerő - márpedig az övé lesz a nyerő. A WHO pedig éppen azért nem jeleskedett az információáramlásban, mert mind Kínának, mind billgéccnek az volt az érdeke, hogy elterjedjen az egész világon a vírus; illetve utóbbinak még az is, hogy az emberek a normálisnál jobban féljenek tőle, és indokoltnak lássák beoltatni magukat, ha majd lehet.

5. "Ehhez képest a valóság az, hogy a svédeknél 23-án 259, 24-én 234 új eset volt, nálunk meg a május 1-i 88-as érték óta folyamatos a csökkenés, az utóbbi napokig."

Mi más európai országokhoz képest nagyon jól megúsztuk (persze lehet, hogy csak a kevés teszt miatt tűnik így). Nem hozzánk kellene hasonlítani.

"A németeknél pl. május elején volt annyi új eset, mint most a svédeknél és azóta csökken tovább. Fogalmam sincsen honnan veszed ezeket a hülyeségeket de a valósággal köszönő viszonyban sincsen amit leírtál."

Nem az abszolút esetszámról beszélek, hanem a tendenciáról. Amit Németországról írsz, azt rosszul tudod, mert mostanában indult meg ott is az emelkedés:

[link]

A svédországi csökkenő tendencia pedig az általad linkelt oldalon is látszik.

6. "Én nem szoktam véletlenül ismerni embereket, ellenben tök direkt tudom, hogy a koronavírus a SARS járvány óta itt van közöttünk és minden évben a influenzával egyszerre fertőzött is."

Viszont eddig egy olyan év sem volt, amikor egyszerre három ismerősöm küzdött volna koronavírus- és SARS-szerű tünetekkel. Akkor sem, amikor éppen a SARS miatt haltunk meg mind.

"Mi lenne ha te is tök direkt, szándékosan nekiállnál utánanézni a valóságnak hülyeségek képzelgése helyett?"

Azt teszem. Te viszont gondolkodás nélkül beszopsz mindent, amit a fejedbe töm a média.

2020. júl. 26. 20:48
 38/40 anonim ***** válasza:
Valld be, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen szerezted a diplomád, levelezőn :(
2020. júl. 26. 20:59
 39/40 anonim ***** válasza:
Tényleg csak ilyen izzadtságszagú kifogásokra telik? És mindez csak azért, hogy ragaszkodni tudj... most végülis akkor mihez is? Melyiknek a hívője vagy, hogy az 5G terjeszti a vírust, vagy hogy mikrochipezni akarnak mindenkit? Az lényegében nem derült ki hogy akkor most szerinted mi is van, csak hogy a valós tényeket utálod, de azokat nagyon...
2020. júl. 26. 21:18
 40/40 anonim ***** válasza:

1. Éppen te próbálta a covid-19-t beállítani úgy, mint egy teljesen természete vírust, amikor azzal példálóztál, hogy van 3 ismerősöd akik a télen ilyen tünetekkel voltak betegek.

Na most ha ennyire általános ez a vírus - mint az influenza vagy a bárányhimlő, akkor nyilván MINDEN virológiai laboratóriumban van belőle példány. Nem a covid-19 vírusából, hanem a covid vírusból, aminek a SARS óta (2013) évente volt újabb mutációja. A covid-19-ből senkinek nem volt ELŐRE vírus mintája, mert ha ez már bizonyosság lenne - de nem az - akkor nem is lenne kérdéses, hogy honnan ered.

2. Attól mert ment a mindmeghalunk propaganda, az országok vezetőinek még van annyi esze, hogy feleslegesen nem zárnak le országhatárokat. Nem azzal volt a gond se az olaszoknál, spanyoloknál, se az amcsiknál, hogy a megjelenés után ne zárták volna le a határaikat, hanem azzal, hogy utána milyen intézkedéseket tettek vagy nem tettek meg, és hogy mennyivel a megjelenés után zárták le a határaikat.

3.Mivel éppen elégszer elmondta tisztifőorvos nálunk is, meg is mutatták az utasítást, hogy hogyan kell nyilvántartásba venni és hogy mindezt a who javaslatai szerint végzik - így nem csak találgatok, veled ellentétben, hanem tudom, hogy hogyan vették számba a fertőzöttek halálozását. Az, hogy a laikusok számára bárki által összeszedett táblázatokban, grafikonokban egy szóval jelzik, mint elhunytak, az csupán annyi, hogy ők így írták oda.

4.Örülök , hogy van jósgömböd, hogy tudod biztosra Bill Gates cége fogja kifejleszteni az oltóanyagot, mert rajtad kívül ezt nem tudja senki. De akkor mondd meg azt is, hogy MIKOR lesz készen vele, csak hogy tudjam mihez kell igazítani az életemet.

5.MINDENHOL az elmúlt napokban emelkedés indult meg. Ettől még a svédek 2 hónappal később voltak a tetőzésben. Azon sem változtat, hogy a svédeknél most van annyi, mint a németeknél 2 hónapja volt, és akkor már csökkenő tendenciát mutattak. A számok tények, a hülyeség pedig hülyeség marad, akkor is ha megpróbálod kiforgatni.

6. Azok a tünetek amiket az átlagember érez - ha érez egyáltalán - azok most i csupán felsőléguti megbetegedést jeleznek. Éppen úgy ahogy a megfázás, az influenza, a tüdőgyulladás vagy a torok és gégegyulladás enyhébb esetei is. Képzeld, télen elég sokan szokták ezeket a tüneteket mutatni. És bizony, a koronavírusok már itt vannak 2013 óta közöttünk és éppen ilyen felsőléguti megbetegedéseket okoznak, pontosan úgy nem lehetett 5 éve sem elkülöníteni a többi hasonló megbetegedéstől, mint előző télen.

Tényleg nem értem. Vannak akik tagadják, hogy komoly ez a betegség, meg vannak akik az ellenkezőjével jönnek, hogy halálos és biológiai hiba, fegyverkísérlet, akármi okozta, de mesterséges. Te meg elegyíted a kettőt. Egyszerre próbálod erőltetni, hogy Vuhanban szabadult ki és ott állították elő, meg azt hogy már előző télen is itt volt és nem is okozott bajt.

Szerintem ezzel más szakorvoshoz kellene fordulni.

2020. júl. 26. 21:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!