Nem féltek a szabadságjogaitok megnyírbálásától a járványra hivatkozva?
Hogy érted hogy nem enged haza a munkáltató? Mármint hogy ide Magyarországra? Az a határátlépés miatt lehetséges.
De most komoly a maszkviselés miatt félted a szabadságjogaidat? Lehet hogy rá pont nem, de ha veszélyeztetett lennél a vírussal szemben és elkapnád, baxhatnád a szabadságjogaidat.
Nyugi senki sem fog fegyverrel kényszeríteni semmire.
Pont a hozzád hasonló idióták miatt terjed így a vírus, "kedves" kérdező! Ha a hozzád hasonlóak nem hisztiznének, hanem viselnék a maszkot, amikor kell + csak akkor hagynák el az otthonaiakat, amikor szükséges (pl. munka, bevásárlás), akkor nem terjedt volna el Ausztriában így a vírus. Meg nem hurcolná be ide a sok barom sem, akik ide-oda ingáznak. Mondjuk itthon is egyre több sajnos az olyan, akinek derogál az intézkedések betartása, mert "jaj, én úgysem kapom el, mert erős a szervezetem". De attól még hordozó lehet az illető. Én is lehetek, pedig fiatal vagyok és erős az immunrendszerem. De pl. anyukámnak magas vérnyomása van, és nem fiatal már. Nem szívesen nézném, hogy a kórházban fekszik lélegeztetőn.
Az intézkedések betartásával nemcsak magad véded, hanem másokat is. Bár ugye, tipikus magyar lévén - akinek nem inge, ne vegye magára -, te is csak sírni tudsz.
"Nem féltek a szabadságjogaitok megnyírbálásától a járványra hivatkozva?"
Nem.
Az életemet és egészségemet féltem, meg a szüleimét, idős rokonaimét, minden ismerősömét és családtagomét.
Igen érdekes, hogy amikor a facebook-ról van szó, meg youtube-ról, a twitterről és egyéb nyalánkságokról, amikor mindenhol térfigyelők kerülnek beépítésre, a mobilokkal lehet fizetni és így nem csak azt lehet már lenyomozni, hogy merre jártok, kivel és mit beszéltek, mire kerestek rá az interneten, hanem azt is hogy pontosan hol és mire költöttétek a pénzeteket, akkor valahogy eszetekbe sem jut félteni a szabadságjogaitokat.
Helyette ti magatok írtok ki előre mindent magatokról, ti töltötök fel a netre mindenféle képeket, videókat, oda írjátok meg a legszemélyesebb gondolataitokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!