Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A 33-as paragrafust miért...

A 33-as paragrafust miért vezették be ?

Figyelt kérdés

A 33-as paragrafus elvileg megtiltaná a transzneműeknek a nem váltás lehetőségét, de emögött tényleg csak ennyi van,vagy több is ?

Ennek mi az oka, van-e mögötte valamilyen más ok hogy ezt rendeletbe hozták, valamilyen nemzetet érintő oka van, vagy csak ki akarnak szúrni a transzszexuálisokkal ?

2020. jún. 19. 14:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
25%

Értem. Puszi-Niki: Mástól várod a linkelgetést arról a témáról írt cikkről, amiből TE MAGAD írtad, hogy amit ÁLLÍTANAK, az még nem létezik.

Amit törölniük kellett, és csak a törlés ténye van ott a ti oldalatokon rögzítve, azt is mellékelje valaki a TE SZEMÉLYES kényelmedre.

Ébredj föl. Nem körülötted forog a világ.

2020. aug. 25. 21:15
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

38-as vagyok

No offense,de ezt a "Puszi" elköszönést ne erőltesd főleg úgy hogy értelem szerűen férfi vagy biológiailag és valószínűleg egy másik férfival beszélsz.

Meg úgy alapvetően se szokás ismeretlenek között puszival elköszönni nemtől függetlenül.

Nem bántani szeretnélek de ilyen apróságokkal pl: "Látom a szövegértelmezés neked sem megy valami jól" "puszi" csak provokálod az embereket szerintem.

Ha már megtanultad kezelni a transzneműséggel járó dolgokat akkor az ilyen jellegű hsz-ekre vagy 100%-ban udvariasan válaszolj vagy sehogy...mert ha te is csipkelődsz netán gyűlölködsz akkor az emberek hajlamosak általánosítani és azt hinni minden transz ilyen.

2020. aug. 26. 10:40
 43/43 harminezer oxigén ***** válasza:
80%

Sziasztok!

[link]

[link]

Gondolom ezeket az oldalakat kifogásolod.

Nos ezeken az oldalakon tényleg BNO-11 ként van feltüntetve a lista nem pedig ICD-11 ként, ha visszaolvasod láthatod hogy, én is leírtam: a kettő ugyan az, csak más nyelven, a BNO az egy magyar mozaikszó az ICD pedig egy angol a jelentésük ugyan az, ha elég figyelmes vagy akkor azt is láthatod hogy, én is leírtam és az általam linkelt (állításod szerint hamis infót tartalmazó) cikkekben is le van írva hogy a WHO elfogadta az új listát, de a bevezetése, gyakorlatba ültetése az egyes államok feladata, amit Magyarország még nem tett meg, ezért nem létezik a hazai BNO-11.

Az általad említett törlés a WHO oldalán történt, nem a transzvanilláén, (a általam linkelt oldalak elérhetőek) de az általam csatolt WHO-s link (itt van megint: [link] ) elérhető és azt bizonyítja hogy a lista létezik a magyar bevezetéstől függetlenül, vagyis amit TE mondasz az a hamis állítás. Azt is megtalálod az írásaimban hogy, hazánkban még az 1992-ben kiadott ICD/BNO -10 es listát használják.

Az hogy, egy oldalon találsz olyan posztokat amiben hibás linkek találhatóak, nem feltétlen jelenti azt hogy, az oldal hazugságot terjeszt, egyetlen oldal üzemeltetőjétől sem várhatod el hogy 24/7-ben naprakészek legyenek minden egyes múltbéli poszt kapcsán a hivatkozások linkjeivel. Különösen egy 2018. júniusi, és egy 2019. májusi poszt kapcsán. Hidd el az általad olvasott oldalakon is találsz ilyeneket.

"ott a ti oldalatokon"

Csak a tisztán látás kedvéért: itt azt állítod hogy, bármiféle jogi, szerződéses kapcsolatom van a transzvanillával ami nem igaz, semmilyen jogi kapcsolatom nincs az egyesülettel. Sőt, a tegnapelőtti 35-ös hozzászólásodban te hoztad fel itt elsőként az egyesületet, én pusztán reagáltam rá. Mielőtt megkérded, miért reagáltam, azért mert egy olyan egyesületről állítottál valótlant ami az én jogaimat is képviseli, függetlenül attól hogy kapcsolatban állok-e velük vagy nem.

Nem sértődtem meg, és azt is megértem hogy, miért írtad.

Ami csipkelődést illeti, egyáltalán nem sértésből használom, csak egy közvetlenebb hangnem részeként, ami talán kicsit oldani tudja a feszültséget és indulatokat plusz, a válaszaimat mindig tagoltan írom aszerint hogy, melyik részt kinek címzek (aláírások hiányában a hsz sorszámával) amelyik részben csipkelődés van, azt csak és kizárólag egy személynek címzem nem pedig az összes olvasónak, ha netán ez zavarja azt akinek írtam az nyugodtan jelezheti és onnantól a száraz, már-már hivatalos hangnemet fogom felé használni.

Amennyiben te vagy az egyikük, akkor elnézésedet kérem.

Gyűlölködni nem szoktam, szerintem ez egyértelműen kiolvasható az írásaimból, a csipkelődő megjegyzéseket meg nem sértésnek szánom mint írtam.

Minden véleményt előlehet adni 100%-os udvariassággal még azokat is, amiket én csipkelődve írtam. Hidd el ha minden kommentre így reagálnék, akkor abba kötnének bele és az alapján általánosítanának miszerint nagyképű, fennhéjázó stb. vagyok. Annak aki általánosítani akar annak teljesen mindegy hogy, csipkelődve vagy épp shakespearei választékossággal írok-e mert, fog találni benne magának kivetni valót.

A "Puszi Niki" elköszönés kapcsán csak annyit hogy, ez csak egy kedves elköszönés a részemről. Azzal is tisztában vagyok hogy, egy férfinek válaszolok (az írások stílusa, hangneme alapján), viszont én NŐ-ként válaszolok neki(k), máshogy nem is tudnék, a testi "adottságoktól" függetlenül.

#42, és mindenki akit zavar az írott "Puszi" mint elköszönés:

Üdv, és legyen szép napotok!

Akiket ez nem zavar:

Puszi

Niki

2020. aug. 26. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!